BAZAR

200 de invitaţi la botezul fetiţei lui Pepe unde naşi sunt Andra şi Cătălin Măruţă

Pepe şi Raluca vor întâmpina azi peste 200 de invitaţi la botezul fetiț ei lor, Maria. Slujba religioasă se va ține la Biserica Sf. Spiridon, iar artistul şi naşii micuţei, Andra şi Cătălin Măruţă, au pus la punct toate detaliile în ceea ce priveşte evenimentul.

Petrecerea se va ține la Aristocrat Events Hall, sala Londra. Mulțumit atât de organizarea de la petrecerea de nuntă, care s-a ținut în același local, cât și de contractul avantajos încheiat cu localul, cântărețul, ce ar fi trebuit să scoată din buzunar aproape zece mii de euro pentru botezul fetiței sale, Maria, a căzut din nou la înțelegere cu patronii de la Aristocrat Events Hall și, din câte se aude, nu va plăti nici de această dată vreun leu, scrie evz.ro.

Din meniul invitaţilor nu vor lipsi icre de crap, file de cod cu sos Meunier, sărmăluţe în foi de varză cu mămăliguţă, muşchi de porc la grătar cu sos de ciuperci, pastramă de vită, galantină de pui, caşcaval, tartină cu icre de crap, tartină cu pateu de pui, rulou de şuncă cu ­salată de crudităţi, corăbioară de ar­dei cu pastă de brânză, decor de legume, măsline, file de cod cu sos Meunier servit cu cartofi natur şi legume Julienne. 

Pepe a cerut ca totul să fie roz şi asortat, de la feţe de masă în această nuanţă, până la trandafiri şi baloane roz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button