200 de cupluri din Sectorul 2 aniversează „nunta de aur”, duminică

de:
06 dec. 2011
0 Afișari
200 de cupluri din Sectorul 2 aniversează

La eveniment sunt aşteptate aproximativ 4.000 de persoane, informează Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat de presă remis B365.ro.

Atmosfera la cea de-a XIV-a ediţie a „Nunţilor de aur” din Sectorul 2 va fi întreţinută de concertul susţinut de Orchestra Simfonică de Suflători „Angely`s” şi de Corala Academică „Divina Armonie”, conduse de dirijorul Marius Firca. Invitaţii se vor putea delecta, de asemenea, cu recitalul tinerei Maria Cristina Crăciun, o veritabilă „Shirley Temple de România”.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a anunţat că va oferi Certificate de căsătorie europene şi diplome pentru fiecare pereche în parte, alături de şampanie, pişcoturi şi buchete de flori.

„Intitulat sugestiv „50 de ani de căsătorie – Reînnoirea jurămintelor în stil european”, proiectul are drept scop promovarea familiei şi virtuţile ei şi este o sărbătoare a dragostei şi bunei înţelegeri între cuplurile care au rezistat probei timpului şi pe care Primăria Sectorului 2 le  apreciază în mod deosebit”, informează administraţia locală.

În ultimii patru ani, de când se derulează acest proiect, peste 4.200 de familii din Sectorul 2 au fost sărbătorite pentru cei 50 de ani de căsătorie.

Cookies