ESENTIAL

200 de copaci, plantați în cartierul Progresul de Ziua Pământului

Prima dintre acestea, în care au fost plantaţi astăzi 200 de platani, o reprezintă cartierul Progresul, respectiv, perimetrul descris de şos. Giurgiului – str. Luică – str. Aurel Perşu – Drumul Bercenarului – str. Pogoanele – str. Odei.
Achiziţionarea materialului dendrologic, necesar sporirii suprafeţei de spaţiu verde nu a grevat Bugetul Local al Sectorului 4, fiind oferit Autorităţii Locale prin intermediul unei sponsorizări.

Acţiunea demarată astăzi reprezintă o primă etapă în cadrul acţiunilor de ecologizare şi îmbunătăţire a calităţii mediului, cea de a doua urmând să aibă loc pe 5 iunie a.c., de Ziua Internaţională a Mediului, când vor fi plantaţi alţi 200 de copaci.

Recomandarile noastre

„După branşarea la utilităţi, am finalizat reabilitarea sistemului rutier pe aceste străzi şi acum, în cadrul curăţeniei de primăvară, trecem la plantarea de arbori în alveolele pe care le-am amenajat ca atare la momentul asfaltărilor. Apreciez şi mulţumesc pentru gestul lor acestor voluntari, care au asigurat materialul dendrologic şi au dat şi o mână de ajutor echipelor noastre, în cadrul acţiunilor de plantare. Sper ca exemplul lor să fie urmat şi de alţi cetăţeni cu spirit civic şi respect pentru mediul înconjurător, pentru că astfel de iniţiative vin în sprijinul demersului Primăriei Sectorului 4, de sporire a suprafeţei de spaţiu verde şi limitare a efectelor poluării”, a spus Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button