200.000 de turişti sunt la mare acum. Cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe litoral

31 iul. 2021
147 afișări
200.000 de turişti sunt la mare acum. Cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe litoral
Cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe litoral

Este cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe litoral. Aproximativ 200.000 de turişti sunt la mare weekendul acesta.

Sunt 200.000 de turişti la mare weekendul acesta. Este cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe litoral, iar Antena3 informează că staţiunea care rămâne şi de această dată în topul preferiţelor românilor este Eforie Nord.

Deși specialiștii recomandă ca oamenii să nu expună la soare după ora 12, turiștii nu au ținut cont nu au luat în calcul aceste sfaturi și s-a aventurat în apă chiar li dupăorele prânzului.

Cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe litoral. Grad de ocupare mare și în august

Gradul de ocupare în cea mai mare parte a hotelurilor de pe litoral ajunge la 100% în primele două săptămâni ale lunii august, iar pachetele all inclusive sunt cele mai căutate, conform unui anunț postat pe litoralulromanesc.ro, turoperator specializat pe acest segment de vacanţe.

Potrivit rezervărilor făcute până în acest moment, gradul de ocupare a hotelurilor după jumătatea lunii august este, în medie, de aproximativ 70%, dar cifrele sunt în creştere și pentru a doua perioadă a lunii.

Vă recomandăm și: Pleci spre mare cu trenul din București? Atenție, vor mai fi întârzieri!

Conform statisticii, peste 80% dintre românii care îşi vor petrece luna august la mare şi-au făcut planurile de vacanţă din timp. 45% dintre aceştia şi-au rezervat sejururile prin programul Înscrieri Timpurii, categorie în care se află mai ales familiile cu copii şi angajaţii din instituţiile statului. Restul a rezervat sejururile mai târziu, unii chiar prin oferte Last Minute.

Cele mai solicitate hoteluri sunt cele care oferă pachete all inclusive, fiind şi primele care au epuizat locurile disponibile.

Potrivit reprezentanţilor companiei, preţul nu mai este principalul criteriu pentru alegerea sejurului, turiştii acordând atenţie sporită calităţii şi complexităţii serviciilor incluse în pachet.

Tarifele pentru luna august, prin oferta Last Minute, pornesc de la 850 de lei/camera pentru un sejur de 5 nopţi la o unitate de 2 stele din Costineşti, de la 1.075 de lei în Eforie Nord şi de la 1.200 lei în Mamaia.

Cele mai solicitate staţiuni în luna august sunt Mamaia, Eforie Nord, Venus şi Jupiter.

Cookies