LA MINE-N CARTIER

2 grădinite din Sectorul 4 vor fi deschise pe o perioadă limitată în timpul vacantei

În acest an, în perioada vacanţei mari, pe raza Sectorului 4 vor rămâne deschise 2 unităţi de învăţământ preşcolar: Grădinița nr. 30 „Copiii Soarelui” din bd. Dimitrie Cantemir nr. 16 A şi cea din cadrul Şcolii nr. 96, situată pe str. Rezonanţei nr. 2. 

Cele 2 grădinițe deschise vor funcţiona în perioada 1 – 11 iulie. În acest timp micuţii vor fi implicați într-o serie de activităţi educativ– recreative, care de care mai interesante.

Pentru o cât mai corectă informare, se precizează faptul că decizia funcţionării grădiniţelor pe perioada verii aparţine consiliilor de administrație ale acestora, în funcţie de solicitările primite din partea părinţilor, de capacitatea fiecăreia şi de disponibilităţile de personal.

Și bucureştenii din Sectorul 1 îşi pot duce copiii la grădiniţă pe durata vacanţei mari. Primăria Sectorului 1 va redeschide Grădinița de vară începând cu data de 1 iulie 2014. Puteți afla ce grădinițe vor fi deschise în Sectorul 1 aici.

„Sunt conştient de faptul că numărul unităţilor de învăţământ preşcolar care rămân deschise este insuficient faţă de necesarul întregului Sector”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

Edilul a menționat că perioada în care vor funcţiona cele 2 grădinițe este una limitată și că autoritățile locale doresc extinderea acesteia. „Întreprindem demersuri pentru a putea suplimenta numărul grădiniţelor care să rămână deschise şi ne dorim ca unele dintre acestea să funcţioneze pe perioada întregii veri”, a spus primarul Sectorului 4.

„În prezent, purtăm discuţii în acest sens cu reprezentanţii consiliilor de administraţie şi sper să identificăm cât mai curând soluţiile, pentru a putea veni în sprijinul cât mai multor părinţi din Sectorul 4 care, ocupaţi cu asigurarea traiului de zi cu zi, nu au posibilitatea de a-i supraveghea pe micuţi pe parcursul zilei”, a mai adăugat Cristian Popescu-Piedone.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button