BAZAR

2.000 de reclamații la CNA, la adresa PRO TV, pentru nunta gay

Consiliul Național al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări referitor la nunta dintre doi homosexuali, difuzată în cadrul show-ului Patru nunți și-o provocare. Forul ar urma să analizeze acest subiect în ședința de mâine, anunță paginademedia.

Nunta gay a pus emisiunea Patru nunți și o provocare pe primul loc în audiențe, după ce show-ul a avut trei ediții pe locul doi în țară și la orașe.

Emisiunea a avut peste un milion și jumătate de telespectatori, la nivel național, dintre care 850.000 de persoane erau din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris.

PRO Tv a fost dat în judecată pentru organizarea şi difuzarea primei nunţi gay din România, în cadrul emisiunii „Patru nunţi şi o provocare”, informează wowbiz. 30 de ONG-uri, un arhiepiscop şi câteva vedete din showbiz s-au aliat pentru a protesta împotriva emisiunii pe care o consideră „un atac la una dintre valorile fundamentale ale umanităţii: familia, ca uniune sacră între un bărbat şi o femeie.” ONG-urile care au inițiat procesul sunt cele amendate pentru protestele discriminatorii din februarie, de la Muzeul Țăranului Român. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button