2.000 de pomi vor fi plantați în Sectorul 4

30 mart. 2021
164 Afișari
2.000 de pomi vor fi plantați în Sectorul 4

2.000 de pomi vor fi plantați în Sectorul 4 în această primăvară în cadrul acțiunii autorităților de înverzire a cartierelor.

Primarul Daniel Băluță a anunțat că 2.000 de pomi vor fi plantați în Sectorul 4 în perioada următoare, acțiunea vizând înverzire zonelor din sector.

Edilul spune că se va începe plantarea copacilor întâi în zonele în care oamenii au solicitat acest lucru, apoi urmează să se intervină pentru înlocuirea celor uscați.

2.000 de pomi vor fi plantați în Sectorul 4. Anunțul Primarului Sectorului 4

”Au sosit primii 2.000 de pomi pe care îi vom planta în această primăvară.

Începem mai întâi cu zonele în care oamenii ne-au solicitat acest lucru, apoi intervenim pentru înlocuirea celor uscați.

În zilele următoare, un camion plin cu puieți va ajunge în curtea colegilor de la Totul Verde. Și vom continua această acțiune de înverzire a sectorului”, a postat, pe Facebook, primarul Daniel Băluță.

Primăria Sectorului 4 a anunțat recent și că un nou parc apare în București. În acest context, a fost deja iniţiată licitaţia publică pentru amenajarea acestuia. Municipalitatea vrea să transforme astfel un teren viran, devenit focar de infecţie, într-un parc ultra-modern.

Totodată, Parcul Lumea Copiilor din București se mărește în viitor, iar Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, a anunțat un proiect măreț, îndemnând agenții economici să îl susțină.

Cookies