2.000 de oameni la concertul lui Bryan Ferry

de:
19 sept. 2011
1 afișări
2.000 de oameni la concertul lui Bryan Ferry

Deşi s-au lăsat aşteptaţi aproape o oră, Bryan Ferry şi trupa sa de instrumentişti au intrat pe scenă în aplauzele publicului, cu puţin înainte de ora 21.00, pe acordurile piesei „I Put A Spell on You”, potrivit NewsIn. Au urmat „Slave To Love” şi „Don’t Stop the Dance”. Încântat de reacţia audienţei, Ferry şi-a salutat fanii, declarându-se bucuros că se află în Bucureşti, „în aceste frumoase arene” (Arenele Romane, locul în care a avut loc evenimentul, n.r.).

Concertul, care a durat aproape două ore, a inclus atât balade mai vechi, precum „Make You Feel My Love”, cât şi melodii ca „Alphaville”, de pe ultimul album, Olympia, lansat în 2010. Piesele au fost însoţite de proiecţii pe un ecran aflat în spatele scenei, producţia şi conceptul acestui nou show marca Bryan Ferry fiind realizate de unul dintre fii săi, Isaac.

După o pauză de aproximativ un sfert de oră, în cea de-a doua parte a spectacolului, Ferry a cântat la unison cu nostalgicii prezenţi „Avalon” şi „Let’s Stick Together”, încheind concertul cu „Jealous Guy”, un cover după piesa lui John Lennon. Evenimentul fusese reprogramat pentru această dată după ce, la 1 mai, artistul nu a putut veni la Bucureşti, din cauza unor probleme medicale.

În vârstă de 65 de ani, Bryan Ferry este considerat unul dintre cei mai importanţi muzicieni britanici din toate timpurile. A devenit faimos pentru stilul său vocal suav şi melancolic, pentru prezenţa scenică impecabilă şi elegantă şi pentru stilul vestimentar inconfundabil.

Cookies