181 de blocuri din Nordul Capitalei nu vor avea apă caldă şi căldură, miercuri

de:
02 nov. 2011
1 Afișari
181 de blocuri din Nordul Capitalei nu vor avea apă caldă şi căldură, miercuri

În vederea executării în regim de urgenţă a unor lucrări de înlocuire de conductă şi de vane de mari dimensiuni la nivelul reţelei primare, RADET a întrerupt temporar, miercuri dimineaţă, furnizarea agentului termic în zona Aviaţiei. Astfel, 181 de blocuri din nordul Capitalei, racordate la tronsonul pe care se intervine nu vor putea fi alimentate cu apă caldă şi încălzire, până cel mai târziu în cursul serii, la ora 22.00.

Imobilele afectate de întreruperea agentului termic sunt situate în perimetrul descris de străzile Floreasca, Smaranda Brăescu, Borşa, Herăstrău, Şos. Pipera, Moeciu, Măguricea, Feleacu, Zăgazului, Avionului, Aviaţiei, Gura Humorului, Cocovici, Alexandru Şerbanescu, Prometeu, Căpâlna, Bujorului, Siriului, Aripilor, Feleacu, Liliacului, Nicolae Caramfil şi General Burileanu.

RADET îşi prezintă public scuze pentru disconfortul provocat şi face apel la înţelegerea consumatorilor, anunţând, totodată, că această intervenţie este absolut necesară şi că se fac eforturi pentru încheierea lucrării cât mai curând posibil.

Cookies