ȘTIRI

171 de centre de vaccinare noi se deschid săptămâna viitoare în România

Premierul Florin Cîțu a anunțat că 171 de centre de vaccinare noi se deschid săptămâna viitoare în România.

Florin Cîțu a anunțat duminică faptul că 171 de centre de vaccinare noi se deschid săptămâna viitoare în România. Acesta a precizat că vaccinarea este singura soluție pentru redeschiderea economiei.

Premierul a precizat că avem un milion de persoane care au trecut prin infecția cu SARS-CoV-2.

171 de centre de vaccinare noi se deschid în România

„Avem un milion de persoane care au trecut prin boală și peste 25.000 de persoane care au decedat. Se vor deschide 171 de centre de vaccinare noi începând de săptămâna viitoare. Vaccinarea este singura soluție pentru a redeschide economia”, a declarat Premierul.

România are doze pentru 5.000.000 de vaccinați până la finalul lunii iunie

Florin Cîțu a mai spus că România are doze pentru 5.000.000 de vaccinați până la finalul lunii iunie

„Avem doze pentru cinci milioane de vaccinați la finalul lunii iunie și 10 milioane de persoane vaccinate la finalul lunii iulie. Am mai spus că avem nevoie de 1600 de paturi ATI și, din păcate, am avut dreptate. Rata de pozitivare scade, la fel și numărul persoanelor care sună la 112. Totuși, se prezintă mai multe persoane la spital. Soluția este să dechidem acel spital din Iași, dar mai sunt și câteva soluții în București”.

Florin Cîțu, despre campania de vaccinare anti-COVID

„Campania de vaccinare merge foarte bine în acest moment. Avem doze. Toți românii se pot vaccina, trebuie doar să se vrea”, a spus Florin Cîțu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button