16.400 de ţigarete au fost confiscate după trei percheziţii derulate de poliţiştii bucureşteni

de:
18 iul. 2013
0 Afișari
16.400 de ţigarete au fost confiscate după trei percheziţii derulate de poliţiştii bucureşteni

În fapt, poliţiştii din cadrul D.G.P.M.B, specializaţi în investigarea fraudelor, au depistat două persoane, într-o piaţă, din Sectorul 3 al Capitalei, în timp ce acestea ar fi comercializat cantitatea de peste 2.200 de ţigarete fără a avea aplicate timbrul de marcaj fiscal sau documente de provenienţă.

Cei doi suspecţi, un bărbat şi o femeie, erau în atenţia poliţiştilor bucureşteni, existând date şi indicii că desfăşoară astfel de activităţi ilicite, fiind cunoscut, totodată, faptul că aceştia se aprovizionau dintr-un depozit din judeţul Ilfov.

Pe 12 iulie, în urma unei percheziţii efectuate de poliţiştii bucureşteni din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 3, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un depozit clandestin situat în judeţul Ilfov, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării peste 2.280.000 de ţigarete în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Sector 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cookies