16.000 mii de bucureşteni au ales RATB la plecarea de la Arena Naţională

de:
07 sept. 2011
0 Afișari
16.000 mii de bucureşteni au ales RATB la plecarea de la Arena Naţională

Călătoriile pe toate mijloacele de transport RATB au putut fi efectuate pe baza legitimaţiei de acces pe stadion, urmând ca asemenea facilităţi să fie acordate şi cu prilejul altor evenimente”, se arată într-un comunicat al RATB.

Această legitimaţie a putut fi utilizată, de asemenea, pentru continuarea călătoriei de la terminalele Vasile Pârvan, Piaţa Sfânta Vineri şi Piaţa Unirii, unde călătorii au avut posibilitatea să folosească autobuzele celor 23 de linii de transport de noapte, care asigură legătura cu toate cartierele bucureştene.

120 de conducători autobuze, 48 de conducători de tramvaie şi 37 de conducători de troleibuze au asigurat transportul călătorilor în condiţii optime. “Întreaga acţiune de afluire şi defluire a spectatorilor a decurs în bune condiţii, nu am înregistrat acte de vandalism sau agresiuni. Consider că publicul călător a sprijinit RATB în eforturile depuse, motiv pentru care doresc să le mulţumesc tuturor. Mulţumesc, de asemenea, angajaţilor RATB şi colaboratorilor Regiei pentru implicarea şi contribuţia lor la succesul acestui demers”, declară Adrian Criţ, director general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Cookies