1500 de taximetrişti din Bucureşti vor protesta în faţa Palatului Parlamentului

de:
07 apr. 2013
0 afișări
1500 de taximetrişti din Bucureşti vor protesta în faţa Palatului Parlamentului

La acesta manifestaţie participă un număr de circa 1500 de taximetrişti.

Adunarea protestatarilor şi desfăşurarea protestului se va face în Parcul Izvor, în fata Camerei Deputatilor din Parlamentul României.  Se va amplasa în Parcul Izvor o platformă fixa sau mobilă cu o instalaţie de sonorizare de maxim 1000 WATTI. Autoturismele taxi vor stationa in intervalul sus amintit pe prima bandă a Bulevardului Natiunilor Unite, în faţa Parcului Izvor, pe trotuarul străzii B.P.Hasdeu, pe trotuarul Splaiului Independenţei între străzile Haşdeu şi Bd.Libertăţii şi pe tot sensul de mers al Bd. Libertăţii dintre Splaiul Independentei spre Bulevardul Natiunilor Unite.

”Solicitam Camerei Deputatilor adoptarea urgenta a Proiectului de Lege 621/2010 in forma dezbatuta de plenul sau pe 24-04-2012.

Totodata, solicitam public autoritatilor in drept respectiv D.N.A si PARCHETUL GENERAL, sa  dea curs  tuturor sesizarilor inregistrate si  sa  ia   masurile legale ce se impun impotriva Directiei Transporturi din cadrul PMB datorita careia o mare parte dintre transportatori sunt in ilegalitate inca din 30.03.2010 (neeliberand nici azi CONTRACTELE de Gestiune Delegata).

Vorbim despre o Directie care-si permte sa nu respecte si sa nu aplice prevederile legii in vigoare, hotararile judecatoresti,iar prin deciziile si semnaturile puse pe documentele sau hotararile  emise ne-au condus spre faliment. Intr-un STAT DE DREPT, cum este Romania, nimeni nu este mai presus de lege si toti trebuie sa raspunda  civil,  administrativ sau  penal  conform  faptelor  sale.

Incheierea protestului se va face la orele 14:00 sau mai devreme, in functie de interesul si respectul manifestat de catre Camera Deputatilor de a adopta Proiectul de Lege 621/2010 in forma dezbatuta in PLEN la 24-04-2012″, motivează Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi protestul.

Puteţi vedea AICI Proiectul de Lege 621/ 2012

Cookies