15 din cei 20 de câini prezenți la târgul de adopții din Parcul Herăstrău au fost adoptați. ASPA: „Și-au găsit familii iubitoare și vor începe o viață nouă”

12 mai 2024
4291 afișări
15 din cei 20 de câini prezenți la târgul de adopții din Parcul Herăstrău au fost adoptați. ASPA: „Și-au găsit familii iubitoare și vor începe o viață nouă”
15 din cei 20 de câini prezenți la târgul de adopții din Parcul Herăstrău au fost adoptați. ASPA: „Și-au găsit familii iubitoare și vor începe o viață nouă” | Sursa foto: ASPA București - Facebook

15 câini au fost adoptați de la târgul ce a avut loc sâmbătă, 11 mai, în Parcul Regele Mihai 1 al României (Herăstrău), a anunțat Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București (ASPA).

15 câini au fost adoptați de la un târg organizat de ASPA

ASPA a anunțat, pe pagina de Facebook, că 15 din cei 20 de căței prezenți sâmbătă, 11 mai, la târgul de adopții din parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău) și-au găsit familii iubitoare și vor începe o viață nouă.

Cu toții au primit încurajări de la căței adoptați la ediții trecute ale târgurilor de adopții ASPA, care ne vizitează acum împreună cu familiile lor.

Cei care au adoptat un câine au primit și cadouri din partea sponsorilor:

  • Pachete care conțin hrană uscată și umedă, jucărie și castron,
  • Recompense,
  • O ședință gratuită de cosmetică canină,
  • Medalioane inteligente cu cod QR,
  • Pachete oferite de Starbucks Romania care conțin: o pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks încărcat cu 20 de lei;
  • O ședință de dresaj gratuită.

Cel mai mare târg de adopții va avea loc în ultimul weekend din mai, la Arena Națională

Cel mai mare târg de adopții București, „Adoptă la Arenă”, va avea loc duminică, 26 mai, în intervalul orar 10:00-18:00, anunță ASPA. Târgul își propune să promoveze adopția responsabilă a câinilor și, totodată, să încurajeze un stil de viață activ și sănătos, atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Ne dorim să evidențiem faptul că adopția unui câine nu aduce doar bucurie și companie în viața unei persoane, ci și o motivație suplimentară pentru a fi mai activ și sănătos.

La târgul de adopții de la Arena Națională vor putea fi adoptați atât câini, cât și pisici.

La eveniment vor fi organizate jocuri și activități sportive pentru copii și adulți. În plus, vor avea loc și demonstrații de dresaj.

Totodată, pe inelul exterior de la Arena Națională, va fi organizat un cros special pentru participanți și câinii lor, începând cu ora 11:00, care vor alerga împreună pe o distanță de 1 km.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies