15 blănoși și-au găsit familii în cadrul târgului organizat de ASPA în Parcul Tineretului din București. „Toți au fost adoptați în prima parte a zilei, a trebuit să mai aducem alții”

14 apr. 2024
837 afișări
15 blănoși și-au găsit familii în cadrul târgului organizat de ASPA în Parcul Tineretului din București. „Toți au fost adoptați în prima parte a zilei, a trebuit să mai aducem alții”
15 blănoși și-au găsit familii în cadrul târgului organizat de ASPA în Parcul Tineretului din București. „Toți au fost adoptați în prima parte a zilei, a trebuit să mai aducem alții”. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Târgul de adopții organizat sâmbătă de ASPA București în Parcul Tineretului a fost un real succes. Toți cățeii participanți au fost luați acasă de familii iubitoare în prima parte a zilei, astfel încât reprezentanții ASPA au fost nevoiți să mai aducă încă 5 blănoși.

„Adopțiile au mers ceas”

Sâmbătă, 13 aprilie 2024, în Parcul Tineretului din București a avut loc un târg de adopții. Din fericire, toți cei 15 blănoși care au participat la eveniment au fost adoptați și au ajuns în familii responsabile și iubitoare.

Și, pentru că acest lucru s-a întâmplat în prima parte a zilei, reprezentanții ASPA București au adus încă 5 căței, pentru a ajuta posibilii adoptatori să-și găsească blănosul potrivit.

Pentru că mulți dintre cățeii veniți au fost adoptați de la primele ore ale târgului, am solicitat colegilor noștri să ne mai aducă 5 căței, pentru a ajuta posibilii adoptatori să-și găsească blănosul potrivit”, au transmis reprezentanții ASPA.

Căței la târg
Căței la târg. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Primul cățel a fost luat acasă atunci când a început târgul, la ora 10:00. Ulterior, până la ora 14:00, scaunele la masa unde se completau actele au fost tot timpul ocupate.

Adoptatorii au primit, pe lângă un nou membru în familie, numeroase cadouri din partea sponsorilor evenimentului.

Reprezentanții ASPA București le-au mulțumit tuturor participanților.

Până la încheierea târgului 15 blănoși au fost adoptați de către familiile cele mai responsabile pe care le-am cunoscut astăzi. Către ele merg mulțumirile noastre, precum și către sponsorii acestei campanii de adopții, către voluntarii ASPA și voluntarii PROEDUS care își dedică timpul și energia pentru a asigura cățeilor din adăposturi un viitor mai bun”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook ASPA București.

Cățel adoptat
Cățel adoptat. Sursa foto: Facebook/ASPA București

Din păcate, Ricky, un cățel în vârstă de 4 ani, nu a fost luat acasă ieri. Blănosul își dorește în continuare o familie iubitoare:

Ricky este un cățel minunat. Din păcate el nu și-a găsit o familie astăzi, dar poate fi adoptat direct de la adăpostul ASPA Mihăilești de marți până sâmbătă, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0741.817.863”, spun reprezentanții.

Ricky
Ricky. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

ASPA a anunțat când va avea loc următorul târg de adopții

ASPA București a anunțat că următorul târg de adopții va fi organizat sâmbătă, 27 aprilie, în Parcul Izvor.

Totodată, reprezentanții le-au mai transmis bucureștenilor că pot adopta blănoși și din adăposturile ASPA Bragadiru și ASPA Mihăilești, de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00-16:00.

Te-ar putea interesa și:

Cookies