BAZAR

SF MARIA,15 AUGUST 2014,MESAJE ȘI URĂRI DE SFÂNTA MARIA MARE:Trimite-le o urare tuturor celor dragi!

MESAJE SF MARIA 2014, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, MESAJE SFÂNTA MARIA. Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA 2014. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

MESAJE DE SFANTA MARIA: De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani!

SF. MARIA. La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA 2014, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, MESAJE SFÂNTA MARIA. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani, Marin!

MESAJE SFÂNTA MARIA. Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA 2014. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului „La multi ani”!

15 AUGUST 2014. Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

MESAJE SF MARIA 2014, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, MESAJE SFÂNTA MARIA. Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. As vrea sa fii aproape mereu, cum ai fost si pana acum, si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria. La mulţi ani, Mariana!

SF MARIA. Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fii cuminte si sa asculti de prietenii tai, pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume! La mulţi ani!

MESAJE SFÂNTA MARIA. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

15 AUGUST 2014. Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

MESAJE SF MARIA 2014. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

URĂRI SF MARIA 2014. Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine! La mulţi ani fericiţi, Marioara!

MESAJE SF MARIA 2014, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, MESAJE SFÂNTA MARIA. Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button