15 accidente, unele foarte grave, în București, numai în ultimele 24 de ore. Pe deasupra, sunt semafoare stricate în intersecții mari din oraș

23 mai 2024
550 afișări
15 accidente, unele foarte grave, în București, numai în ultimele 24 de ore. Pe deasupra, sunt semafoare stricate în intersecții mari din oraș
15 accidente, unele foarte grave, în București, numai în ultimele 24 de ore. Pe deasupra, sunt semafoare stricate în intersecții mari din oraș | Sursă foto: INQUAM Photos/ George Calin

Ultimele 24 de ore au fost pline de accidente în București. Conform informațiilor transmise de Brigada de Poliție Rutieră, un total de 15 evenimente de circulație au avut loc în Capitală, unul dintre acestea soldându-se cu decesul unei persoane. Au existat și mai multe persoane rănite.

15 accidente au avut loc în București, în ultimele 24 de ore

Un raport al activității Brigăzii Rutiere București, publicat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, ne informează un număr mare de accidente au avut loc în ultimele 24 de ore. Mai precis, un total de 15 evenimente s-au produs în Capitală, în intervalul 22 – 23 mai 2024.

În urma acestora au existat un total de 14 victime, dintre care:

  • 2 persoane au fost rănite grav,
  • 12 peroane au fost rănite ușor.

Din nefericire, unul dintre accidentele produse ieri s-a soldat cu decesul unei persoane. Respectivul incident a avut loc pe Bulevardul Basarabia, în jurul orei 12:50 (22 mai 2024).

Mai precis, un camion a spulberat un pieton. În urma impactului, victima și-a pierdut viața. Circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute.

Un alt accident produs ieri:

Semafoare defecte în mai multe intersecții din București

Ca și cum traficul din București nu ar fi fost suficient de haotic și de aglomerat, în această dimineață semafoarele din mai multe intersecții ale orașului nu funcționează.

Mai precis, este vorba despre semafoarele de la:

  • Intersecția dintre Strada Glinka Mihail și Strada Barbu Văcărescu,
  • Intersecția dintre Bulevardul Lacul Tei și Strada Barbu Văcărescu,
  • Intersecția dintre Strada Ceaikovski și Strada Barbu Văcărescu,
  • Intersecția dintre Drumul Osiei și Militari,
  • Intersecția dintre Șoseaua Pantelimon și Strada Logofăt Dan.

În acest context, șoferii sunt rugați să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile meteo și de drum, astfel încât să evite producerea de accidente rutiere.

Pe site-ul Brigăzii Rutiere București, cetățenii sunt anunțați că pot face sesizări în ceea ce privește problemele întâlnite în trafic, precum semafoarele defecte. Acestea pot fi făcute atât telefonic, cât și printr-un e-mail. Iată care sunt datele de contact:

Cookies