ARHIVA B365

14 plângeri fuseseră depuse împotriva lui Vlădan, înainte de atacul de la coafor

„Împotriva criminalului au fost depuse 14 plângeri. În 11 s-au dispus soluţii propuse Parchetului competent. Alte trei sunt în curs de soluţionare. Una a fost depusă de soţie, Florina Vlădan”, a afirmat Popa. Celelalte 13 fuseseră depuse de vecini şi prieteni. Plângerile au fost depuse la Secţia 14 de poliţie. Chestorul Liviu Popa a anunţat că s-a dispus cercetarea prealabilă a patru ofiţeri ai Secţiei 14, ca urmare a atacului armat care l-a avut ca autor pe agentul Gheorghe Vlădan.

De asemenea, Popa a anunţat că dosarul de autorizare a permisului de armă a lui Gheorghe Vlădan a fost incomplet, fiind obţinut prea uşor, iar ofiţerii implicaţi vor fi cercetaţi cu privire la comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

„Am stabilit că dosarul de autorizare a fost incomplet, permisul de armă a fost obţinut cel puţin uşor. Vom sesiza parchetul competent cu privire la comiterea infrcaţiunii de neglijenţă în serviciu faţă de ofiţerii care au fost implicaţi în această autorizare”, a declarat chestorul Liviu Popa.

În urma atacului armat de la coaforul Perla, şapte şefi din Poliţia Capitalei sunt cercetaţi prealabil, iar alţi 17 poliţişti au fost atenţionaţi. Printre şefii din poliţie care sunt cercetaţi prealabil se află şi Vasile Viorel, fostul şef al Poliţiei Capitalei, care ar fi prezentat date mincinoase.

Poliţistul Gheorghe Vlădan lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu – Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI. El a ucis două persoane şi a rănit alte şase, într-un coafor din Dorobanţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button