ARHIVA B365

14 kg de tutun vrac, confiscate de poliţiştii bucureşteni

Continuând cercetările, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că produsele care erau oferite spre vânzare aparţineau unui alt bărbat în vârstă de 42 de ani.

Cei doi bărbaţi, împreună cu produsele oferite spre vânzare, au fost conduşi la sediul Secţiei 11 Poliţie pentru continuarea verificărilor şi a stabilirii cu exactitate a cantităţii de tutun comercializat.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au identificat 41 de pungi ce conţineau cantitatea de peste 12.300 de grame de tutun vrac neinscripţionat, 29 de cutii şi pachete cu aproximativ 1.800 de grame de tutun vrac, inscripţionat cu mărci diferite, precum şi numeroase accesorii pentru confecţionarea ţigaretelor, pungi cu filtre, pachete de foiţe de ţigară, tuburi de ţigarete goale şi aparate pentru rulat.

Bunurile în valoare de peste 15.000 de lei au fost ridicate de judiciariştii bucureşteni în vederea confiscării.

Poliţiştii bucureşteni ai Sectorului 3, specializaţi în investigarea fraudelor continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal a mai mult de un kilogram tutun de fumat şi evaziune fiscală cu cei doi suspecţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button