13 trasee STB din centrul Bucureștiului sunt deviate cu ocazia comemorării Revoluției din 1989. Programul pentru zilele de 21 și 22 decembrie

20 dec. 2022
824 Afișari
13 trasee STB din centrul Bucureștiului sunt deviate cu ocazia comemorării Revoluției din 1989. Programul pentru zilele de 21 și 22 decembrie
13 trasee STB din centrul Bucureștiului sunt deviate cu ocazia comemorării Revoluției din 1989. Programul pentru zilele de 21 și 22 decembrie

Evenimentele de comemorare a Revoluției din decembrie 1989 vor duce la restricționarea traficului în centrul Bucureștiului pe 21 și 22 decembrie. Astfel, nu mai puțin de 13 linii de transport în comun vor fi afectate, traseul acestora prin centrul Capitalei fiind deviat, potrivit comunicatului transmis de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Traficul în centrul Capitalei va fi influențat de evenimentele de comemorare a 33 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 care vor avea loc în zilele de 21 și 22 decembrie. Prin urmare, circulația mijloacelor de transport va fi de asemenea restricționată pe 13 linii de transport, potrivit Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București.

Trasee STB redirecționate în data de 21 decembrie

Circulația rutieră va fi restricționată pe următoarele tronsoane:

Între 08:45 – 11:10 pe Calea Şerban Vodă, între Şos. Olteniţei şi Str. Mitropolit Dosoftei, pe sensul spre Bd. Tineretului;

Între 11:30 – 14:30 pe Bd. Nicolae Bălcescu astfel:

  • Tronsonul cuprins între Piaţa Universităţii şi Str. Batiştei, sensul de deplasare către Piaţa Romană;
  • Banda IV de circulație, tronsonul cuprins între Str. Batiştei şi Piaţa Universităţii, sensul de deplasare către Piaţa Unirii;
  • Banda I de circulaţie, tronsonul cuprins între Str. Batiştei şi Str. Demetru Dobrescu, sensul de deplasare către Piaţa Romană.
  • Ȋn ziua de 22.12.2022, între orele 10:30-12:50, se va închide traficul rutier pe Calea Dorobanţi, tronsonul cuprins între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Dorobanţi (pe sensul spre centru).

Astfel, în această dată, liniile de autobuz vor fi modificate astfel:

Ȋntre orele 08:45 – 11:30:

  • Linia 19 va funcționa pe traseul actual între terminalul „Zeţarilor” şi Piaţa Eroii Revoluţiei, apoi pe un traseu modificat, în ambele sensuri, pe Şos. Viilor, Str. Constantin Istrati, Bd. Mărăşeşti, Pasajul Mărăşeşti, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, apoi pe traseul actual.
  • Liniile 116 şi 323 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Gara Progresul”, respectiv terminalul „Zețarilor” şi Piaţa Eroii Revoluției, apoi pe un traseu modificat, pe sensul spre centru, pe Şos. Viilor, Str. Mitropolit Dosoftei, Calea Şerban Vodă apoi traseele actuale. Celelalte sensuri nu se modifică.

Ȋntre orele 11:30 – 14:30:

  • Linia 361 va functiona, pe sensul spre „Complex Comercial Băneasa”, pe traseul de bază între „Piața Unirii 2” şi Piaţa Universității, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand I, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.
  • Linia 381 va funcţiona, pe sensul spre „Clăbucet”, pe traseul de bază între „Piața Reşița” şi Piaţa Universității, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand I, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.
  • Linia 783 va funcţiona pe traseul de bază între „Piața Unirii” şi Piaţa Universității, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Aeroportul Henri Coandă” pe Bd. Carol I, Bd. Ferdinand I, Str. Traian, Bd. Dacia, Piața Romană, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Trasee STB redirecționate în data de 22 decembrie

Ȋn ziua de 22.12.2022 restricțiile vor fi valabile între orele 10:30 – 12:50 astfel:

  • Liniile 131, 331 şi 331B vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele „Complex Comercial Băneasa”, „Cartier Dămăroaia”, respectiv „Petrom City” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, pe sensul spre „Piața Romană”, pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Piaţa Dorobanţi, Calea Dorobanți, apoi traseele actuale. Celălalt sens nu se modifică.
  • Linia 282 va funcţiona, pe sensul spre terminalul „Şoseaua Fundeni”, pe traseul de bază între terminalul „Gara Basarab” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Ceaikovski, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.
  • Linia 301 va funcţiona, pe sensul spre „Piața Romană”, pe traseul de bază între terminalul „Jolie Ville Băneasa”, intersecţia Bd. Beijing/ Bd. Mircea Eliade, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Piaţa Dorobanţi, Calea Dorobanți, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.
  • Linia 335 va funcţiona, pe sensul terminalul „Faur”, pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” şi Piaţa Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Bd. Mircea Eliade, Str. Radu Beller, Piaţa Dorobanţi, Calea Dorobanți, apoi traseele actuale. Celălalt sens nu se modifică.
  • Linia 343 va funcţiona, pe sensul spre „Fundeni”, pe traseul de bază între terminalul „Cartier Henri Coandă”, intersecţia Bd. Beijing/ Bd. Mircea Eliade, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. Mircea Eliade, Calea Floreasca, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

CITEȘTE ȘI

Atenție! Cum să te ferești de controlorii falși din transportul public în București. Sfaturile transmise de STB

Cât de mult pot să îți placă micii? O bătrână care deține o măcelărie și cei doi nepoți ai săi au fost legați în casă de tâlhari care căutau rețeta de mici a familiei

UPDATE | A fost identificat cadavrul carbonizat găsit la Domnești, lângă Capitală. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani care lucra în construcții

Cookies