ȘTIRI

13 persoane rănite în tragedia de la Colectiv, acum 4 luni, rămân internate în spital

După patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, 13 persoane rămân în continuare internate în spitalele din România şi din străinătate. La Spitalul Floreasca din Capitală mai este internată o singură persoană, cei mai mulţi răniţi fiind în continuare internaţi în Belgia.

„Sunt şapte pacienţi internaţi în Belgia, trei în Marea Britanie şi doi în Germania. La Spitalul Floreasca din România mai este internată o singură persoană”, au declarat, pentru MEDIAFAX.ro, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Astăzi, de la ora 17.00, la patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, bucureştenii vor organiza un eveniment de comemorare pentru cei care au murit în clubul din Sectorul 4 al Capitalei. De la ora 17.00, oamenii se vor aduna în faţa Clubului Colectiv cu flori, lumânări şi mărţişoare, aducând un omagiu celor 63 de victime din incendiu care şi-au pierdut viaţa

„În februarie, n-avem ziua de 30. Dar ne-adunăm pe 29. Cu #mărţişoare, #flori şi #lumânări. Pentru ei, cei plecaţi, şi pentru ai lor, cei rămaşi. Căci Împreună rezistăm”, se arată pe pagina de Facebook creată pentru evenimentul din această seară. Comemorarea victimelor din Clubul Colectiv se va încheia la ora 20.00.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 în spitalele din străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitalele din Capitală 147 de răniţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button