Săpături pe marile bulevarde din Capitală: se vor monta noi conducte de gaz VEZI HARTA

de:
14 iun. 2012
1 afișări
Săpături pe marile bulevarde din Capitală: se vor monta noi conducte de gaz VEZI HARTA

“Proiectul pentru modernizarea reţelei de distribuţie din Bucureşti va fi derulat în perioada 15 mai 2012 – 31 iulie 2015. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă modernizarea conductelor de gaze naturale cu un grad de uzură avansat şi care nu pot fi protejate catodic, în vederea creşterii siguranţei în exploatare a reţelei de distribuţie. Lungimea reţelei de distribuţie a gazelor naturale ce va fi modernizată în cadrul proiectului este de 92 kilometri, iar numărul de branşamente conectate la această reţea este de 3.760”, a declarat directorul adjunct Strategie şi Reglementare al companiei, Bogdan Valter.

Potrivit acestuia, tronsoanele reţelei de distribuţie care vor fi modernizate sunt grupate în două zone. Prima zonă este în Şoseaua Ştefan cel Mare, Şoseaua Mihai Bravu, Bulevardul Carol I, Pache Protopopescu, Nicolae Bălcescu, General Magheru, Bd. Dacia, Strada George Enescu, Strada Tunari şi a doua zonă – Lacul Tei, Bulevardul Lacul Tei, Strada Barbu Văcărescu, Calea Florească.

“Intenţionăm să reducem numărul mediu anual de întreruperi temporare în alimentarea cu gaze naturale, emisiile de gaze naturale degajate în atmosferă şi să creştem continuitatea alimentării cu gaze naturale prim mărirea numărului de ore de funcţionare a reţelei de distribuţie”, a adăugat Bogdan Valter.

„Vom încerca să ne coordonăm eforturile cu cele ale Primăriei Capitalei astfel încât lucrările noastre să se suprapună cu cele de refacere a covorului asfaltic”, a spus Dan Pantilie, director general Distrigaz Sud Reţele. El a menţionat că aproape jumătate din investiţie reprezintă bani pentru refacerea pavajului.

Cookies