SMART CITY

128 de calculatoare de ultimă generaţie, în 9 unităţi şcolare din Sectorul 4

Astfel, au fost achiziţionate 128 de calculatoare de ultimă generaţie, destinate laboratoarelor de informatică din incinta liceelor Mihai Eminescu, Ion Creangă, Dinu Lipatti, Octav Onicescu, Colegiul Romano – Catolic Sf. Iosif şi a şcolilor generale nr. 79, 99, 190 şi 194.

De asemenea, la nivelul tuturor unităţilor şcolare din Sectorul 4, este în curs de finalizare instalarea unei reţele de conectare la Internet categoria Premium, care va facilita accesul elevilor către informaţie, în cadrul orelor de curs specializarea „Informatică”, cât şi în cadrul altor laboratoare tematice, informează Primăria Sectorului 4, într-un comunicat remis B365.ro.

Totodată, pentru siguranţa elevilor, se află tot în curs de finalizare instalarea unui sistem performant de monitorizare video a accesului în toate unităţile de învăţământ din Sectorul 4, supravegherea urmând a fi realizată cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 4.

„Deşi bugetul Sectorului 4 este printre cele mai mici din Capitală, am dispus alocarea sumelor necesare achiziţionării acestor dotări. Nu există progres în lipsa tehnicii, iar noi trebuie să ţinem pasul, asigurând copiilor noştri cele mai bune condiţii”, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button