ARHIVA B365

120.000 de ţigări de contrabandă, confiscate de poliţişti, în urma unor percheziţii

Astfel, în dimineaţa de 14.12.2014, poliţişti din cadrul Poliţiei Sectorului 1- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat o acţiune de prindere în flagrant pe raza municipiului Bacău, ocazie cu care au fost identificaţi şi opriţi în trafic un bărbat şi o femeie, în autoturismul în care se aflau aceştia fiind descoperită cantitatea de 80.000 de ţigarete.

Concomitent, cu sprijinul IPJ Suceava şi IPJ Bacău, au fost demarate patru percheziţii domiciliare în municipiul Suceava şi patru pe raza municipiului Bucureşti, fiind descoperită cantitatea de 40.000 de ţigarete, diferite mărci, ce urmau a fi comercializate.
În cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de şase persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
Cu ocazia acţiunii a fost identificată cantitatea totală de 120.000 de ţigarete care nu poartă timbru fiscal emis de autorităţile române, ridicate în vederea confiscării, precum şi sumele de 40.700 de lei, 6.540 de euro şi 200 de dolari. Trei autoturisme au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Sectorului 1 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri preventive.

Imagini video de la flagrantul poliţiştilor în acest caz aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button