12 studente de la Academia de Poliție vor asigura măsurile de ordine la meciul Steaua-Copenhaga

de:
03 oct. 2012
1 afișări
12 studente de la Academia de Poliție vor asigura măsurile de ordine la meciul Steaua-Copenhaga

Pe lângă efectivele obișnuite de jandarmi, măsurile de ordine vor fi asigurate și de 100 de studenți de la Universitatea A.I. Cuza, dintre care 12 fete.

Meciul se va disputa joi, 04 octombrie a.c., pe „Arena Naţională” din capitală, începând cu ora 22.05.

Viitorii ofiţeri ai Jandarmeriei, 12 studente şi 88 de studenţi, vor face parte din dispozitivele adoptate de jandarmii bucureşteni şi vor participa la activităţile desfăşurate de aceştia pentru siguranţa suporterilor prezenţi la stadion.

Aplicaţia practică are rolul de a familiariza studenţii cu o parte din misiunile jandarmilor şi de a înlesni integrarea viitoare a acestora în structurile instituţiei după terminarea studiilor de specialitate.

Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal F.C. STEAUA Bucureşti – F.C. COPENHAGA, care se va disputa joi, 04 octombrie a.c., pe „Arena Naţională” din capitală, începând cu ora 22.05.

Conform criteriilor elaborate de către federaţiile sportive naţionale de profil şi Jandarmerie, meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 20.00 doar pe bază de bilete şi invitaţii;

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porţilor de acces pentru a se evita disconfortul creat de aglomeraţia ce s-ar putea produce la intrarea în arena sportivă.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnicheţi, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Cookies