ȘTIRI

12 evenimente cu INTRAREA LIBERĂ care au loc în weekendul 18-19 iulie 2015, în Bucureşti

1. Târg de Sfântul Ilie, la Muzeul Ţăranului Român

Târgul de Sfântul Ilie, organizat la Muzeul Național al Ţăranului Român va avea loc de vineri, 17 iulie, până duminică, 19 iulie. În curtea interioară și pe Aleea Samurcaș, bucureştenii vor fi întâmpinaţi de aproximativ 100 de meşteri populari şi producători tradiţionali, dar şi de tineri artizani şi colecționari de antichități. DETALII, AICI.

2. Filme în Parcul Herăstrău

În lunile iulie şi august, bucureştenii pot urmări gratuit filme, în Parcul Herăstrău, odată cu redeschiderea cinematografului în aer liber – CinePark.

Vineri, de la 19.30, este programat filmul Valhala Rising. Sâmbătă, de la 18, este programată animaţia Chloe’s Closet. Sâmbătă, 18 iulie, de la ora 19:30, va fi proiectat filmul „Imperiul minții”/Inland Empire, iar duminică, de la aceeaşi oră, va fi proiectat filmul The Concert.

3. Concert Byron şi Fanfara 10 prăjini în Parcul Alexandru Ioan Cuza

În parcul Al.I. Cuza, concertele continuă în foişorul de pe aleea principală (zona de acces: intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii), cu următorul program:

Vineri, 17 iulie, ora 20.00- Byron unplugged

Sambata, 18 iulie, ora 18.00- Armonia Band

Duminica, 19 iulie, ora 18.00-  Fanfara 10 Prajini

4. Ateliere Scrie despre tine în librăria Humanitas de la Cișmigiu

Sâmbătă, de la ora 17:00, va avea loc un atelier de scris la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Participarea este gratuită, pe baza înscrierii la adresa scriedespretine@gmail.com.

5. Teatru în Centrul Vechi

Festivalul de teatru Bucureştii lui Caragiale continuă, în Centrul Vechi, cu următorul program:

Sâmbătă 
20:30 – Mă mut la … tata?
Trupa D’aya

Duminică 

20:30 – Mă mut sau nu mă mut
Trupa D’aya

6. Yoga, filme şi jocuri, la Roaba de Cultură

Sâmbătă dimineaţa (ora 9.30), Roaba de Cultură vă invită în Parcul Herăstrău, la o şedinţă de yoga. Ziua continuă cu workshop-uri creative, în care tema centrală este Ziua Franței.

De la 19.30, este programat concertul Trupei 12, iar, de la 21.30, sunteţi invitaţi să descoperiţi  sufletul unei artiste şi inima unei femei pline de viaţă- Edith Piaf,  prin filmul La Vie en Rose (2007).

Duminică, de la 21.30, este programat filmul  Hobbitul, Batalia celor cinci ostiri (2014), un film de aventură și fantezie, regizat de Peter Jackson, care prezintă concluzia epică a aventurilor lui Bilbo Baggins, Thorin Oakenshield și Compania de Dwarves.

7. Expoziţia de proiecte din cadrul Anualei de Arhitectură

Dacă sunteţi pasionaţi de arhitectură sau de amenajare interioară, puteţi vizita GRATUIT Expoziţia de proiecte din cadrul Anualei de Arhitectură, deschisă în grădina Casei Universitarilor de pe Dionisie Lupu. Detalii, AICI.

8. Atelier gratuit de confecționat povești, 

Atelierul va fi suţinut de scriitorul Dan Rădoiu, sâmbătă, ora 16:00, în ceainăria La  Un Ceai.

9. Concerte în Parcul Colţea

Concertele din Parcul Colţea continuă  sâmbata, 18 iulie, de la ora 20.00, cu Orchestra Angely”s Symphonic şi
duminica, 19 iulie, de la aceeaşi oră, cu Grupul Vocal Acapella.

10. Spectacol pentru copii, în Foişorul Copiilor din Parcul Al. I. Cuza

Sâmbată, 18 iulie (10.30-12.00) – Sarbatoarea lanternelor cu Rapunzel – spectacol interactiv; atelier de faurit lanterne

Duminica, 19 iulie (10.30-12.00) Scufita Rosie – spectacol interactiv; facepainting

11. Concert în Parcul Drumul Taberei

Pe timpul verii sunt programate concerte în Parcul Drumul Taberei, oferite de Orchestra de Estradă „Angely’S”, formată din absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică. Detalii, AICI.

12. Cărţi gratuite pentru bucureşteni, în Cişmigiu

În Parcul Cişmigiu puteţi citi GRATUIT cărţi şi reviste, în spaţii special amenajate, puse la dispoziţie în cadrul evenimentului Copacul cu cărţi. Detalii, AICI.

sursa foto: cartoonstock.com


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button