117 milioane de euro pentru consolidarea și reabilitarea școlilor din Sectorul 4

02 mart. 2021
160 Afișari
117 milioane de euro pentru consolidarea și reabilitarea școlilor din Sectorul 4

Primarul Daniel Băluță anunță proiecte de 117 milioane de euro pentru consolidarea și reabilitarea școlilor din Sectorul 4.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că a finalizat procedurile legale și a depus la finanțare, prin Programul Național de Relansare și Reziliență (PNRR), proiecte ce însumează peste 117 milioane de euro.

 

 

”În așteptarea bugetului de stat, care sper să nu prevădă alocări diminuate pentru sectorul nostru, așa cum am susținut și ieri, atât public cât și printr-o scrisoare deschisă adresată premierului Florin Cîțu, împreună cu Robert Negoiță, primarul sectorului 3, continuăm să muncim!

Prin urmare, vă anunț faptul că am finalizat procedurile legale și am depus la finanțare, prin Programul Național de Relansare și Reziliență (PNRR), proiecte ce însumează peste 117 milioane de euro.

Ce vom face cu acești bani este deja limpede! Vom consolida, vom moderniza și vom autoriza ISU și restul clădirilor de școli în care nu am apucat încă să lucrăm. În ultimii ani, am reușit să punem în siguranță peste 20 de unități de învățământ, pentru care au fost necesare investiții de peste 280 de milioane de lei, dintre care 80 de milioane au reprezentat finanțări din fonduri europene, iar alte 30 de milioane din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a doua.

În plus, tocmai a fost aprobat proiectul în urma căruia vom investi 52 de milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru a dota 39 de școli cu echipamente de ultimă generație, necesare transmiterii on-line a procesului educational”, a scris, pe Facebook, Daniel Băluță.

Cookies