110 utilaje de deszăpezire au acţionat, sâmbătă, în Capitală. Acum se curăţă zăpada manual

de:
26 oct. 2014
0 afișări
110 utilaje de deszăpezire au acţionat, sâmbătă, în Capitală. Acum se curăţă zăpada manual

In ceea ce priveste avariile instalatiilor de semaforizare produse in cursul noptii trecute, acestea au fost in mare parte remediate (in proportie de 80%), restul semafoarelor urmand a se repune in functiune in cursul zilei de astazi, anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat de presa remis B365.ro.

In cazul in care conditiile meteo o impun, pe timpul noptii se va actiona cu materiale antiderapante pe toate arterele, cu prioritate in rampe, pante, poduri.

In cadrul comandamentului de iarna din aceasta dimineata, de la sediul Primariei Capitalei, primarul general, Sorin Oprescu, a explicat ca operatorii de salubritate au actionat prin imprastierea de material antiderapant pe principalele artere de circulatie si le-a cerut sa continue actiunile de combatere polei si in noaptea de duminica spre luni, in cazul in care temperaturile scad si se produce inghet.

Noaptea trecuta, acolo unde situatia a impus-o, s-a actionat prin pluguire. La nivelul Municipiului Bucuresti au lucrat peste 110 utilaje, dupa cum urmeaza:

Sectorul 1: – 26 utilaje,

Sectorul 2: – 14 utilaje,

Sectorul 3: – 30 utilaje,

Sectorul 4: – 15 utilaje,

Sectorul 5: – 13 utilaje,

Sectorul 6: – 12 utilaje,

Dupa ora 24.00 au fost mentinute utilaje in punctele fixe, acestea actionand cu un tratament preventiv, in jurul orei 04.00, in zona rampelor, pasajelor si podurilor. Au fost constatate mai multe interventii ale operatorilor si ale echipajelor I.S.U. in vederea indepartarii copacilor cazuti pe carosabil sau trotuare. La ora 07.00, arterele de circulatie se prezentau in stare buna, traficul auto desfasurandu-se in conditii de carosabil umed.

Cookies