11.000 de ȚIGARETE de CONTRABANDĂ, confiscate de POLIȚIȘTII CAPITALEI

de:
25 dec. 2016
0 Afișari
11.000 de ȚIGARETE de CONTRABANDĂ, confiscate de POLIȚIȘTII CAPITALEI

La data menționată, în jurul orei 14.00, polițiștii Capitalei, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au exploatat o informație conform căreia o femeie deține, în vederea comercializării, țigarete de contrabandă, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Astfel, în incinta unei piețe din sectorul 4 a fost depistată o femeie, stabilindu-se că deținea și oferea spre vânzare 11.000 de țigarete de contrabandă.

Bănuita a fost condusă pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție iar întreaga cantitate de țigarete identificată a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, cu femeia în stare de reținere.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Cookies