11.000 de euro, bani încasați lunar de șefa CNCIR București Ioana Timofte, nepoata unui fost director SRI, relatează Reporter IS

22 iun. 2022
2888 Afișari
11.000 de euro, bani încasați lunar de șefa CNCIR București Ioana Timofte, nepoata unui fost director SRI, relatează Reporter IS
FOTO: sursa Reporter IS

Șefa Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune SA (CNCIR, fostul ISCIR), instituție cu sediu în București, încasează lunar 54.000 de lei lunar, un salariu mai mare de patru ori decât cel al președintelui Klaus Iohannis, scrie publicația ieșeană Reporter IS.

Funcția este ocupată de Ioana Timofte, absolventă a unei universități private din Iași și nepoată a fostului director SRI, Radu Timofte.

Potrivit ziarului ieșean, Ioana Timofte se află la conducerea CNCIR de peste 4 ani. A supraviețuit în funcție tuturor guvernărilor: PSD, PNL, PNL-USR-UDMR, PSD-PNL-UDMR.

Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune SA se află în subordinea Ministerului Energiei, are sediul în București, și, conform descrierii de pe site-ul instituției, este cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

”Salariul său este aprobat tot politic de către reprezentantul AGA: 54.000 de lei net/lună. Aceasta a făcut facultate la privat, apoi a dat faliment scurt cu o afacere la Iași, după care a intrat în grațiile liderilor politici de la București. Ioana Timofte are trei mașini, și-a luat o Tesla S de 90.000 de euro, deține două apartamente totalizând 300 mp în București, mai multe case, terenuri și bijuterii de 80.000 de euro”, relatează ziarul ieșean.

Mai multe despre cariera și banii pe care îi încasează de la stat Ioana Timofte puteți citi AICI.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies