100 de străzi din Sectorul 6 vor fi refăcute. Lucrările încep la sfârșitul lunii aprilie, anunță PS6

13 apr. 2023
3649 Afișari
100 de străzi din Sectorul 6 vor fi refăcute. Lucrările încep la sfârșitul lunii aprilie, anunță PS6
100 de străzi din Sectorul 6 vor fi refăcute. Lucrările încep la sfârșitul lunii aprilie, anunță PS6. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Autoritatea locală anunță că 100 de străzi din trei microzone din Sectorul 6 vor fi refăcute. Lucrările vor începe la sfârșitul lunii aprilie, iar primarul Ciprian Ciucu își cere scuze anticipat bucureștenilor care locuiesc în aceste zone.

PS6: 100 de străzi din Sectorul 6 vor fi refăcute

Am promis că transformăm Sectorul 6 și asta facem. Luăm stradă cu stradă!
La sfârșitul lunii, vom începe lucrările pe trei microzone, adică pe 100 de străzi, anunță reprezentanții Primăriei Sectorului 6 pe Facebook.

Ciprian Ciucu le reamintește bucureștenilor din S6 că s-a lucrat mult în infrastructură în acești doi ani, au fost reabilitate microzone întregi, sute de străzi și mii de locuri de parcare, în locuri unde nu se mai intervenise de ani de zile, chiar în zone în care nu se intervenise de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Astfel, spre sfârșitul lunii aprilie vor începe lucrările în alte trei microzone care, în total, vor însuma aproape o sută de străzi din Sectorul 6. Microzonele: 15 din Militari și 7 și 9 din Drumul Taberei. Primarul Sectorului 6 a semnat azi contractele și le cere scuze bucureștenilor pentru disconfort.

Vreau să-i anunț din timp pe locuitorii acestor microzone că vor urma lucrări și că acestea vor provoca temporar disconfort. Dar, la final va fi bine, va fi civilizat. Apelez la înțelegerea dumneavoastră și vă rog să aveți răbdare, vom face lucrurile cum trebuie, astfel încât cartierele noastre să arate civilizat, a transmis Ciprian Ciucu.

Despre lucrări

PS6 spune în ce constau lucrările:

  • reabilitarea și sistematizarea sistemului rutier, a trotuarelor, a aleilor, a căilor de acces în bloc;
  • reconfigurarea astfel încât să fie adus un plus semnificativ în siguranța circulației, dar și în optimizarea circulației;
  • accesibilizarea trotuarelor (coborâri la nivel pentru ușurarea deplasării persoanelor cu dizabilități), intersecții supraînălțate și treceri de pietoni supra-iluminate.
  • amenajări peisagistice, inclusiv între blocuri: completare cu pământ fertil, plantare de arbori și arbuști, însămânțare cu iarbă, plantare flori.

Te-ar mai putea interesa și: Patru străzi din Militari și Drumul Taberei vor fi reparate. PS6: În săptămânile următoare, începem lucrări și în alte zone importante

Cookies