100 de blocuri din Sectorul 5 vor fi reabilitate termic până la finalul anului. City manager: E mai mult decât în ultimii 10 ani

20 iun. 2023
2270 Afișari
100 de blocuri din Sectorul 5 vor fi reabilitate termic până la finalul anului. City manager: E mai mult decât în ultimii 10 ani
100 de blocuri din Sectorul 5 vor fi reabilitate termic până la finalul anului. City manager: E mai mult decât în ultimii 10 ani. Sursa foto: captură video Facebook/ Rareș Hopincă

Rareș Hopincă anunță că 100 de blocuri din Sectorul 5 vor fi reabilitate termic până la finalul acestui an. City managerul transmite că în acest an vor fi reabilitate mai multe imobile decât au fost reabilitate în ultimii 10 ani în sector.

100 de blocuri din Sectorul 5, reabilitate termic până la finalul anului

City managerul Sectorului 5 spune că la începutul anului 2023, în luna ianuarie, Primăria Sectorului 5 și-a asumat să reabiliteze termic 100 de blocuri în acest an.

Rareș Hopincă transmite că în ultimii 10 ani au fost reabilitate 96 de blocuri din Sectorul 5. În prezent, la jumătatea anului 2023, autoritatea locală lucrează deja într-un ritm bun la 59 de blocuri.

Luni, 19 iunie 2023, a fost ședință la Primăria Sectorului 5 cu președinții și administratorii altor 24 de blocuri. S-a stabilit că lucrările la aceste blocuri vor începe în prima săptămână din iulie. La începutul lunii august urmează o nouă ședință, pentru restul de blocuri.

Ieri, în cadrul unei ședințe pe care am avut-o la Primăria Sectorului 5 cu președinții și administratorii altor 24 de blocuri, am stabilit că începem lucrările și la aceste imobilele în prima săptămână din iulie. Urmează o altă ședință, la începutul lunii august, pentru restul de blocuri.

Asta înseamnă că până la finalul anului vom finaliza cele 100 de blocuri asumate, nu promise. Pentru că așa știm noi să facem treabă pentru Sectorul 5. Muncim mai mult, promitem mai puțin, transmite Rareș Hopincă într-o postare pe Facebook.

Lucrările de reabilitare termică sunt finanțate din fonduri de la bugetul local, fonduri guvernamentale și fonduri europene.

„Vă țin la curent.

Din respect pentru comunitate.

Din respect pentru oameni”, a conchis city managerul Sectorului 5.

VIDEO

Cookies