10 suporteri violenţi şi-au anunţat prezenţa la Bucureşti pentru meciul Steaua-Chelsea

de:
07 mart. 2013
1 afișări
10 suporteri violenţi şi-au anunţat prezenţa la Bucureşti pentru meciul Steaua-Chelsea

Jandarmeria Capitalei este în alertă pentru meciul de azi, de pe Arena Naţională. Purtătorul de cuvânt, Georgian Enache, a explicat la Dolce care sînt măsurile de siguranţă şi de ce se tem jandarmii: „Din datele comunicate de clubul Steaua, vor fi prezenţi 620 de fani britanici. Lor li se adaugă încă 200 de suporteri care vor sta la categoria VIP. De asemenea, avem informaţii de la omologii noştri englezi că se vor deplasa şi 10 fani cu grad ridicat de risc, fiind sanţionaţi deseori pentru tulburarea ordinii publice, dar vor fi monitorizaţi permanent de trei poliţişti de la Scotland Yard”, scrie gsp.ro. 

Enache a mai anunţat că englezii vor fi supravegheaţi pe toată durata zilei, chiar şi în centrul Capitalei: „De la ora 14:00 vom mobiliza forţe de ordine acolo”.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor la meciul de fotbal dintre F.C. STEAUA Bucureşti – CHELSEA Londra din cadrul UEFA Europa League. 

De asemenea, peste 300 de poliţişti vor fi mobilizaţi pentru meci. 

Astfel, Centrul Vechi va fi foarte aglomerat în cursul zilei de azi, însă aceasta e o veste bună pentru proprietarii pub-urilor. Conform unei analize făcute de Ziarul Financiar, englezii vor lăsa la Bucureşti între 200 şi 300 de mii de euro. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se aşteaptă la incidente în Centrul Vechi al Capitalei înainte şi după meciul Steaua – Chelsea din optimile de finală ale Ligii Europa deoarece suporterii englezi „nu au limită la bere”.

Cookies