10 șezlonguri vor fi montate în Parcul Crângași săptămâna viitoare. Nu sunt cumpărate, ci realizate de angajații ADPDU, anunță PS6

28 iun. 2023
1791 afișări
10 șezlonguri vor fi montate în Parcul Crângași săptămâna viitoare. Nu sunt cumpărate, ci realizate de angajații ADPDU, anunță PS6
10 șezlonguri vor fi montate în Parcul Crângași săptămâna viitoare. Nu sunt cumpărate, ci realizate de angajații ADPDU, anunță PS6 | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Bucureștenii din Sectorul 6 se vor putea relaxa pe șezlongurile care vor fi amplasate în Parcurile Crângași și Drumul Taberei. Acestea sunt confecționate de angajații ADPDU Sector 6.

10 șezlonguri vor fi montate în Parcul Crângași și 5 se întorc în Parcul Drumul Taberei

Primăria Sectorului 6 a publicat, pe pagina de Facebook, mai multe fotografii din cadrul atelierului ADPDU Sector 6 în care se confecționează șezlongurile. Reprezentanții au transmis că își doresc ca locuitorii să se simtă ca în vacanță atunci când ies la o plimbare prin parc:

Orașul ca un parc și parcul ca o mare grădină plină de flori, copaci, băncuțe și șezlonguri. Așa vrem să arate tot #Sectorul6 – un loc pe care-l numim acasă, dar în care ne simțim ca în vacanță.

PS6 a anunțat că șezlongurile vor fi montate în parcurile din Sector. Pentru că sunt realizate în atelierul ADPDU Sector 6, costul lor este unul redus. Un meseriaș de la Serviciul Dotare Domeniu Public a explicat procesul pe care îl urmează angajații pentru a confecționa șezlongurile.

Am făcut 15 până acum. Sudăm, tăiem lemnul, îl montăm, vopsim… totul de la zero. Confecționarea unui șezlong durează o oră – o oră și jumătate.

Primăria a anunțat că 10 șezlonguri vor fi amplasate în Parcul Crângași săptămâna viitoare. 5 se vor întoarce în Parcul Drumul Taberei, după ce gazonul pe care se aflau se va regenera.

De asemenea, în atelier se realizează băncuțe și stâlpișori și se repară lucrurile stricate:

Pe lângă aceste șezlonguri, noi confecționăm băncuțe de toate felurile, pe care le vedeți în tot sectorul, facem stâlpișori pentru delimitare, să nu mai intre mașinile pe trotuar, dar și reparăm tot ce se strică fie în atelier, fie direct pe teren. Cele mai vandalizate sunt coșurile de gunoi, băncile și aparatele de joacă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies