10 restaurante cu privelişte spectaculoasă în Bucureşti Galerie FOTO

de:
25 aug. 2012
105 Afișari
10 restaurante cu privelişte spectaculoasă în Bucureşti Galerie FOTO


Restaurantul Allhambra a fost primul restaurant „la înălţime” deschis în Bucureşti, în urmă cu peste 10 ani. Restaurantul aflat pe Splaiul Unirii nr.16, la 5 minute de mers pe jos de Piaţa Unirii şi peste drum de Camera de Comerţ, oferă o privelişte impresionantă asupra Bucureştiului, atât de pe terasă cât şi din interiorul localului. Restaurantul, cu specific românesc, este deschis de la ora 12 până la 2 noaptea, iar seară de seară în restaurant cântă şi o formaţie de muzică live. În restaurant se pot organiza şi nunţi sau botezuri.

Resturant Allhambra

Restaurant Allhambra

 La doi paşi de Allhambra se află şi Restaurantul La’teral, un alt restaurant la etaj ce oferă o vedere de sus asupra Bucureştiului. La’teral este situat pe Splaiul Unirii nr.6. Localul este deschis zilnic de la ora 10 până la 4 noaptea şi oferă preparate din bucătăria mediteraneană.

Restaurantul Sole

Restaurant La'teral

Restaurantul 18 Lounge, situat în Piata Presei Libere, oferă o privelişte panoramică de 360 de grade foarte spectaculoasă a lacului şi parcului Herastrau si a bulevardului Kiseleff mulţumită pereţilor realizaţi în întregime din sticlă, cu geamuri până la podea. Restaurantul, aflat la etajul 18 al turnului de sud City Gate, este folosit şi ca bar sau club după căderea serii. Programul localului este între 12 a.m. şi 12 p.m. 

Resturant 18 Lounge

Restaurant 18 Lounge

Restaurantul Sole se află la etajul 15 al noului sediu al băncii ING, situat la intersecţia dintre Iancu de Hunedoara şi Căderea Bastiliei. Localul de la ultimul etaj al clădirii din sticlă inlcude şi un bar-lounge, aflat la ultimul etaj al clădirii, dar şi o terasă, de unde poate fi admirat ce mai bine peisajul urban. Restaurantul este deschis între 8 a.m. şi 2 a.m. în timpul zilei şi între 18 şi 2 a.m. în weekend. Aici se pot organiza şi nunţi, sau alte evenimente private.

Restaurant Sole

Restaurant Sole

Restaurant Sole

Terasa MNAC (Muzeul Naţional de Artă Contemporană) este o altă locaţie „la înălţime”, aflată la etajul 4 al Palatului Parlamentului. Terasa este situată în incinta Palatului Parlamentului, în aripa E4, iar intrarea se face prin Calea 13 Septembrie. Vederea priveliştei este obstrucţionată de balustrada terasei, de peste un metru înălţime. 

Terasa MNAC

Terasa MNAC

Terasa Pacha by Noah, aproape de Parcul Tineretului, este un alt local unde clienţii se pot relaxa la înălţime. Acest local tinde mai mult a fi un bar decât un restaurant, fiind „utilat” cu balansoare şi scaune şi canapele joase, din ratan.

Terasa Pacha by Noah

Terasa Pacha by Noah

Terasa Astrodom este o altă locaţie unde bucureştenii se pot relaxa, bucurându-se de o privelişte spectaculoasă. Localul se afla pe acoperisrul hotelului Residence, aparaţinând restaurantului hotelului din zona Arcului de Triumf. Astrodom se află la jumătatea distanţei dintre Mânăstirea Caşin şi Piaţa Domenii, la 5 minute de acestea, pe strada Alexandru Constantinescu nr. 33. Terasa este structurată pe două nivele: primul nivel este la umbra, cu fotolii din răchită şi ratan, iar al doilea nivel, situat ceva mai sus, oferă cea mai bună privelişte. Terasa este deschisa si iarna, cand este acoperita cu un cort transparent si incalzita, si pe tot parcursul anului au loc acolo concerte, proiectii de film si expozitii.

sursa foto: blog.click-travel.ro

Skybar este un alt local ce oferă clienţilor o privelişte spectaculoasă asupra oraşului. Situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobantilor, localul este mai mult bar, dar este in timpul zilei o adevarata oaza de liniste, iar pe timp de noapte se transforma intr-un bar ideal pentru petreceri, cu o priveliste superba a cerului senin. Structura care acopera locatia, unica si special creata pentru acest concept se inchide complet pentru a acoperi si proteja clientii pe timp de ploaie, vant sau ninsoare, dar se si deschide pentru a asigura privelistea unica a cerului senin, potrivit descrierii de pe site-ul barului. Localul este deschis de la 10 dimineaţa până la ultimul client. 

Club Lounge Intercontinental, aflat la etajul 21 al hotelului Intercontinental, oferă cea mai spectaculoasă privelişte dintre restaurantele Bucureştene, dată fiind poziţionarea sa ultra-centrală. Din localul aflat la aproape 100 de metri deasupra solului, clienţii se pot delecta cu o privelişte foarte spectaculoasă, la 360 de grade. Restaurantul este deschis între orele 6.30 şi 22.30, iar clienţii ce nu sunt cazaţi la hotel trebuie să plătească o taxă suplimentară. 

Intercontinental Club Lounge

Restaurantul Avantgarde este un alt exemplu de local ce oferă clienţilor o privelişte spectaculoasă asupra Capitalei. Restaurantul nu are terasă, astfel încât doar clienţii care stau la mesele de la geam se pot bucura de peisajul aerian. Situat pe Strada Nerva Traian, la intersecţia cu Bulevardul Octavian Goga, la ultimul etaj al hotelului Tulip Inn, restaurantul oferă şi posibilitatea organizării de nunţi.

sursa foto:undesamananci.ro

Pentru mai multe fotografii, vizionaţi galeria articolului din partea de sus a paginii.

Cookies