BAZAR

10 petreceri „înspăimântătoare”, de Halloween, în cluburile din Capitală

Bucureştenii care îşi fac deja planuri pentru noaptea de Halloween pot rezerva deja locuri la petrecerile organizate de câteva cluburi din Capitală. Printre cluburile care au anunţat deja că îi vor întâmpina pe clienţi într-un decor special în noaptea de Halloween se numără Fire Club, The Silver Church, Palatul Bragadiru, Space Club, Hard Rock Cafe, clubul Maya, Bastards, Club Colectiv, InSpayer şi Blow Cafe Decebal.

1. Sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 22:00, Palatul Bragadiru din Bucureşti va fi gazda petrecerii Halloween or not… We party, ediţia a 4-a. „Anul acesta vom lua cina în familie, cu familia Addams şi rudele din străinătate şi vom sărbători pe ritmuri alese cu Brett Johnson, Piftek si TBF în sala de dans a palatului. Familia Addams vă invită la cină într-o lume misterioasă, pe ritmuri energice, alături de personaje prietenoase rupte din filmele de groază. In WonderUnderWorld pregătiţi-vă să dansaţi printre morminte, pânze de păianjen şi schelete vii până dimineaţă. Vom dansa pana vedem curcubeul care strălucește în intuneric. În subsolul bântuit al palatului, Mauss, Suciu, Cezar si Kozo vă așteaptă pentru niște experimente audio-vizuale ultra-fine. Totul într-un decor dark, cu pânze de păianjen, spirite misterioase, pisici negre și vrajitoare sexy, iar daca nu veniti pregătiți puteți oricând să faceți o plimbare prin cimitirul de pe terasă unde vă puteți picta fața sau cumpăra un costum potrivit pentru marele bal. Atenție petrecăreților, nu vă jucați cu focul! O echipă specializată de demoni imblanziti va face un show incendiar pentru voi. Trick or treat and party on! Boo!„, anunţă organizatorii petrecerii de Halloween de la Palatul Bragadiru.

Pentru petrecerea din sala de dans a palatului ținuta adecvată acestui eveniment este inspirată din următoarele teme: Familia Addams, Halloween, party animal. Pentru petrecerea din WonderUnderWorld – Crama Palatului – dress code-ul trebuie să fie inspirat din tematica Halloween classics.

Biletele la Halloween or not… We party, se pot achiziţiona în avans la preţul de 40 lei. În seara evenimentului intrarea va costa 50 lei de persoană, iar biletele VIP vor costa 70 lei.

2. Club Colectiv organizează, de Halloween, evenimentul I Kill You @ Monster Party 4. „Pe 26 octombrie îţi poţi decide soarta! Costumează-te fără inhibiţii şi vino la o petrecere originală, costumat în victimă sau atacator, să scoţi din tine cele mai ascunse fantezii. Nu se fac discriminări în funcţie de ţinută, pentru că orice costum poate avea în spate o poveste pe măsură. Fiecare costum va fi privit cu foarte mare atenţie, cei mai creativi urmând să fie premiaţi. Nu-ţi fie frică, I Kill You @ Monster Party 4 este o variantă perfectă de a petrece o seară în care toată lumea lasă inhibiţiile la o parte. Tot ce contează este să te simţi bine în pielea ta! Atmosfera va fi asigurată de către Dub Pistols Soundsystem, iar Amon & Fane La Platane vor completa seara cu ritmuri pline de energie. Petrecerea va începe la ora 22:00 şi va ţine până dimineaţă. Accesul se face pe baza unui bilet de 20 lei până în ora 00.00 şi 25 lei după miezul nopţii. Biletele sunt disponibile la intrare sau pe Myticket.ro„, anunţă organizatorii petrecerii de Halloween din Club Colectiv.

3. În Space Club, pe 31 octombrie, va fi ”Just another Halloween Party…”. Apoi, cei care vor să petreacă afterhours sunt așteptați, începând cu ora 5:00 dimineața, la Room 2, unde vor fi prezenți cei doi membri ai proiectului Zece, Vali Dobrogeanu & JBD. ”Noi avem grijă ca distracția să se poată desfășura într-un mediu propice pentru Halloween, prin decorații infiorătoare, care vor fi prezente în Club Space doar pentru o noapte, iar împreună cu proiecțiile în temă cu evenimentul, bineînțeles… muzica pe care Nima Gorji, Pagal și Alin Stoica o pregătesc va fi îndeajuns de „creepy” astfel încât doar cei care gustă astfel de distracții vor face față. Dacă tot este Halloween și pică exact într-o seară de joi, petrecerea începe mai devreme, deoarece Nima Gorji va fi și invitatul ediției #044 de Nights Underground, începând cu ora 20:00, în locația obișnuită Club Space Room 2, urmând ca după emisiune să ne mutăm în sala mare. Pentru ca totul să decurgă absolut minunat, noi te vrem costumat! Așa că… cea mai tare ținută de Halloween va fi premiată, în așa fel încât toată gașca ta va pleaca „beată”… Intrarea va fi absolut gratuită până în miezul nopții, iar după miezul nopții trebuie să restricționăm accesul deoarece gluma se îngroașă, cu toții căutăm un adăpost în siguranță, în noaptea de Halloween, iar accesul va fi permis contra a 20 de leidovleci. Spiritele rele dornice să ne bântuie nu vor avea acces în locație pentru că ne rezervăm dreptul de a selecta clientela în totalitate, „atât spiritual, cat și planetar”. Don’t worry, be happy! Just another Halloween Party…”, se precizează în descrierea petrecerii de Halloween din Space Club.

4. În Fire Club, petrecerea de Halloween începe joi, 31 octombrie, de la ora 21.00 și se termină la 4.00 dimineața. ”Hai să trezim împreună monștri, morți și să invocăm spirite malefice într-o seară de coșmar în Fire Club. Vei intra pe riscul tău într-un loc straniu, plin de pericole, unde orice se poate întâmpla. Ia-ți costumul, masca, vino în Fire Club și noi îți dăm din partea casei un shot de Jim Beam Devil’s Cut, straight form Hell. Asta așa, pentru curaj. Apoi, cu restul, ești pe cont propriu! E Halloween Massacre!”, anunță reprezentanții clubului Fire.

5. La Hard Rock Café, petrecerea de Halloween va începe joi, 31 octombrie, de la ora 21:00. „Vino costumat(a) şi participă şi la un concert LIVE ce îi va avea ca invitaţi speciali pe Trooper. Vom avea parte, pe lângă surprizele pregătite de organizatori, de un concert special cu Trooper, care va interpreta atât piese proprii, dar şi cover-uri potrivite pentru seara de Halloween. Biletele pentru Halloween Party din Hard Rock Café cu Trooper pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro, dar şi la Hard Rock Café şi în ziua concertului la intrare. Acestea costă 30 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei„, anunţă organizatorii petrecerii de Halloween din Hard Rock Café.

6. Bastards Club dă startul petrecerii de Halloween joi, 31 octombrie, de la ora 22.00. Intrarea la eveniment este liberă. ”Anul acesta zic să o facem iar lată! Hormonica are o super rețetă pentru punch-ul de anul acesta, dar să știți că și de data asta mahmureala de a doua zi va fi pe propria răspundere. Dj Andreea va invita la dans toți vampirii, zombii, dracii și vârcolacii. Daaa bineee, să nu uităm prințesele, îngerașii și bla blaaa. Ne-am bucura mai tare dacă ar apărea și vreo asistentă sexy ceva! Awww! Ia-ți costumația și să facem cel mai bastard Halloween, zic!”, se precizează în descrierea petrecerii de Halloween din Bastards Club. 

7. The Silver Church Club sărbătorește Halloween-ul în stil irlandez, cu trupa Publika, în seara de 31 octombrie, începând cu ora 22.00. ”Noaptea de Halloween este o noapte în care ar trebui să te adăpostești de spiritele rele, și unde poți fi mai în siguranță, decât la The Silver Church Club? Pentru a nu fi recunoscut de către fantome, The Silver Church Club te sfătuiește să te deghizezi conform următorului dress code: Horror, Gore-bloody, Fetish, Vampire-Goth, Carnival, Uniforms, Fantasy”, anunță reprezentanții clubului în prezentarea evenimentului.

8. Pe 31 octombrie, începând cu ora 22.00, şi Blow Cafe Decebal organizează o petrecere de Halloween. „Vă invităm la cea mai înspăimântătoare petrecere de Halloween la Blow Cafe Decebal, unde veţi avea parte de multe surprize, shot-uri gratis, muzică bună şi distracţie cât cuprinde. Cele mai tari costume vor primi premii din partea noastră„, anunţă organizatorii petrecerii de Halloween din Blow Cafe Decebal.

9. Vineri, 1 noiembrie 2013, începând cu ora 22:00, în clubul Inspayer din Bucureşti va avea loc petrecerea tematică Rap Zombie. „De Halloween, vino costumat şi petrece în stil zombie cu muzica asigurată de MC Kent Archie, Fabio X, Dan Apetria, Phenom şi GIC. Visuals by Cote. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei până la ora 00:00 şi 20 lei după această oră (include un shot)„, anunţă organizatorii.

10. Clubul Maya sărbătorește Halloween-ul sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 21:00, cu DJ-ALINUȚA in the mix. La petrecerea de Halloween din Clubul Maya decorul va fi unul adecvat, cu pânze de păianjen, candelabre vechi, lumânări tremurătoare, dovleci înfricoșători și personaje înspăimântătoare, care îi vor urmări pe clienți la fiecare pas. Costumațiile tematice sunt obligatorii pentru o atmosferă desăvârșită, iar surprizele nu vor lipsi de la petrecere. Printre ofertele pregătite de organizatori pentru clienți se numără reduceri pentru aniversări, shot-uri din partea casei și prețuri promoționale la pachetele de băuturi. Accesul clienților la petrecere este gratuit.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button