ȘTIRI

12 evenimente cu INTRARE LIBERĂ care au loc în weekendul 4-5 iulie 2015, în Bucureşti

1. Proiecţii de filme cu INTRARE LIBERĂ în Parcul Herăstrău

În lunile iulie şi august bucureştenii vor putea urmări gratuit filme, în Parcul Herăstrău, odată cu redeschiderea cinematografului în aer liber – CinePark. Filmele sunt proiectate vineri, sâmbătă şi duminică, de la 19.30, copiii fiind aşteptaţi la filme de animaţie de la orele 18. Detalii, AICI.

2. Expoziţia de proiecte din cadrul Anualei de Arhitectură

Dacă sunteţi pasionaţi de arhitectură sau de amenajare interioară, puteţi vizita GRATUIT Expoziţia de proiecte din cadrul Anualei de Arhitectură, deschis în grădina Casei Universitarilor de pe Dionisie Lupu. Detalii, AICI.

3. Cărţi gratuite pentru bucureşteni, în Cişmigiu

În Parcul Cişmigiu puteţi citi GRATUIT cărţi şi reviste, în spaţii special amenajate, puse la dispoziţie în cadrul evenimentului Copacul cu cărţi. Detalii, AICI.

4. Festin pescăresc în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Bucureştenii sunt aşteptaţi în acest weekend în Parcul Alexandru Ioan Cuza, la un festin pescăresc organizat în cadrul Târgului Boieresc. Evenimentul are loc în zona Bisericii Maramureşene, iar vedeta evenimentului este carnea de rechin, pregătită pe grătar. Mai multe detalii, AICI.

foto: alertresponse.com

5. Expoziţia „Bucureşti- Subiectiv prin Obiectiv” de la Curtea Veche

Dacă treceţi prin Centrul Vechi, puteţi vizita expoziţia de fotografie „Bucureşti- Subiectiv prin Obiectiv”, organizată de B365.ro şi instalată pe gardul Palatului Voievodal Curtea Veche. Detalii, AICI.

6. Expoziţia de colaje marca Ion Bârlădeanu

Tot în Centrul Vechi, la Hanul Gabroveni, puteţi vizita expoziţia de colaje marca Ion Bârlădeanu, deschisă între orele 10-22. Detalii, AICI.

7. Sport pe Kiseleff

Pe Soseaua Kiseleff puteţi  face sport, in fiecare weekend, de vineri (ora 22:00) pana duminica (ora 13:00). Reamintim că circulaţia rutieră a fost închisă pe şosea.

8. Festivalul Bucureştii lui Caragiale, în Centrul Vechi

A patra editie a festivalului de teatru „Bucurestii lui Caragiale” continuă şi în acest weekend. Vineri, de la 20.30, este programat spectacolul Când dragostea poartă pâslari, oferit de Teatrul Masca. La aceeaşi oră, sâmbătă, Teatrul de Comedie vă invită la spectacolul La vita e Bella, iar duminică sunteţi aşteptaţi la spectacolul Majorete (ora 20) şi la spectacolului D-ale carnavalului… la Globus, oferită de Circul Globus.

9. Spectacole-lectură la Teatrul Nottara

Vineri, pe 3 iulie, actorii Ion Grosu, Adrian Văncică, Crenguța Hariton, Sorin Cociș, Diana Roman și studentul Vlad Bălan, îndrumați de regizorul Alexandru Mâzgăreanu, vor interpreta textul Somnambulism, în cadrul evenimentului Spectacolul începe cu o lectură, marca Teatrul Nottara. Lectura are loc în Sala George Constantin, de la ora 19:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

10. Roaba de cultură în Parcul Herăstrău: sport, film, concerte, teatru, ateliere

Organizatorii evenimentului Roaba de Cultură au pregătit, pentru acest weekend, activităţi pentru toate gusturile, toate cu INTRAREA LIBERĂ. Programul:

Click pe imagine pentru mărire

11. Concerte în Parcul Alexandru Ioan Cuza

Vineri, 3 iulie, între orele 20.00-21.00, va avea loc un concert susţinut de formaţia „Proconsul” la foişorul de pe aleea principală a parcului „Alexandru Ioan Cuza” (zona de la intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii). Sâmbătă şi duminică, între orele 18.00-20.00, vor urca pe scenă formaţii „Classic Band 2000″ şi „Bazzar”.

Tot sâmbătă şi duminică, între orele 10.30-12.00, la „Foişorul Copiilor”, compania „Coquette” va pune în scenă sâmbătă piesa de teatru pentru copii „Orăşelul poveştilor în pericol”, iar duminică „MiniArtShow” va oferi un atelier creativ de confecţionat tamburine colorate şi de facepainting.

12. Concert în Parcul Drumul Taberei

Duminică, 5 iulie, începe seria de concerte din Parcul Drumul Taberei, programată până în luna septembrie, concerte oferite de Orchestra de Estradă „Angely’S”, formată din absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică.


foto: jodieawesome.com


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button