BAZAR

10.000 de spectatori la concertul lui Sting din Bucureşti

Scena a fost impresionant de mare, pe aceasta fiind amplasate instrumentele orchestrei simfonice alcătuite din 50 de instrumentişti dirijaţi de celebra Sarah Hicks. De o parte şi de alta a scenei au fost instalate două ecrane gigantice, pe care spectatorii au putut urmări concertul, transmite mediafax.ro.

Întreaga scenă a fost adusă direct din Olanda, special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină nu mai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente, instrumente şi muzicieni, potrivit organizatorilor, Emagic.

Spectatorii au rezonat instantaneu la energia pozitivă transmisă de artist şi au aplaudat, pe rând, piese precum „If I ever lose my faith in you”, „Englishman in New York”, „I’m mad about you”, „Roxane”, „Russians”, „When We dance”, „Shape of my heart”, „I hung my head” – preluare după Johnny Cash.

După o oră de la începerea spectacolului, Sting & Co au făcut o pauză de 20 de minute, după care au cântat încă 70 de minute. Publicul a aplaudat şi a cântat refrenele unor piese precum „Fields of Gold”, „Moon over Burbon Street”, „Fragile”, „Every Breath You Take”, „Desert Rose” şi „Message in a Bottle”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button