ARHIVA B365

10.000 de sindicalişti aşteptaţi, marţi, la mitingul din Piaţa Victoriei

Mitingul propriu-zis va avea loc în Piaţa Victoriei, între orele 11.30-14.30, iar între orele 14.30 – 15.30 se va pleca în marş pe traseul Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor, până la Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţi, iar apoi până la sediul TVR. Aici manifestanţii se vor grupa pe str. Emil Pangratti şi pe trotuarul din faţa TVR, unde vor continua protestul până la 16.30, scrie realitatea.net.

Deplasarea se va face pe banda 1 de circulaţie şi pe trotuar. Între orele 16.30 – 17.00, se va face defluirea individuală a participanţilor din Bucureşti, în paralel cu îmbarcarea participanţilor din provincie în mijloacele de transport aflate pe Bd. Aviatorilor, între statuia Aviatorilor şi Charles de Gaulle.

Printre federaţiile sindicale care vor luat parte la protest se numără Federaţia SANITAS, Federaţia Naţională a Muncii (FNM), Federaţia Sindicatelor din Justiţie (FSJ), Uniunea Sindicatelor din Spitalele CFR (USS-CFR), Sindicatul Tinerilor Profesori (STPR), Federaţia TESA din sănătate, Federaţia TESA din transporturi, precum şi alte trei federaţii din învăţământ.

Vezi aici restricţiile de circulaţie din cauza protestelor şi rutele ocolitoare recomandate şoferilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button