10.000 de fani Manchester United au cerut bilete pentru meciul de pe Arena Naţională

de:
08 sept. 2011
0 Afișari
10.000 de fani Manchester United au cerut bilete pentru meciul de pe Arena Naţională

Pe 18 octombrie, când se va desfăşura meciul din Grupa C a Ligii Campionilor, Oţelul Galaţi – Manchester United, gălăţenii riscă să se simtă ca în deplasare în meciul de pe teren propriu, notează Evenimentul Zilei.

Ilie Hagioglu, directorul general adjunct al clubului de la malul Dunării, a anunţat că oficialii echipei britanice au cerut 10.000 de bilete pentru suporterii lor la meciul ce va avea loc pe Arena Naţională din Capitală.

Marius Stan, preşedintele clubului Oţelul Galaţi, a mai spus că Manchester United a anunţat că este posibil să mai ceară încă 5.000 de bilete în plus. Acesta a precizat însă că nu crede că vor fi 15.000 de fani englezi pe Arena Naţională la meciul cu Oţelul Galaţi pentru că nu crede că au suficiente mijloace de deplasare.

Preşedintele clubului gălăţean s-a declarat îngrijorat şi de gazonul stadionului „Naţional Arena”, dar a menţionat că echipa sa nu-şi va disputa în altă parte meciurile din Liga Campionilor, aşa cum se preconiza anterior, pentru că, spune el, conform UEFA, stadionul din cartierul Pantelimon al Capitalei este singura unitate autohtonă acreditată pentru meciurile din grupele Ligii Campionilor.

Cookies