1 milion de lei de la stat, pentru femeile manager din România. Joi încep înscrierile în program

de:
16 sept. 2015
0 Afișari
1 milion de lei de la stat, pentru femeile manager din România. Joi încep înscrierile în program

Înscrierile în Programul Femeia Manager încep joi, 17 septembrie, iar bugetul alocat acestui program este de 1.000.000 de lei pentru anul 2015. Prin implementarea acestui program vor primi ajutor un număr de minimum 20 de beneficiare.

Valoarea alocației financiare nerambursabile este de maxim 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile efectuate (exclusiv TVA) pentru investiția făcută, și nu poate depăși suma de 50.000 lei/beneficiar, scrie greateconomy.ro.

Femeile antreprenor care vor să obțină astfel finanțare pentru afacere lor se pot înscrie în program începand cu data de 17 septembrie, ora 10.00.

Atunci va deveni activă aplicația de înscriere a planurilor de afaceri în cadrul Programului naţional multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii 2015.
Aplicația va fi activă până în data de 21 septembrie, ora 20.00.

Programul Femeia Manager își propune să sprijine demararea și dezvoltarea afacerilor prin facilitarea accesului la finanțare, în contextul problemelor legate de menținerea echilibrului dintre obligațiile familiale și cele profesionale și al prejudecăților existente la nivel local, se arată în descrierea programului.

Prin Programul Femeia Manager urmează să se finanțeze implementarea celor mai bune planuri de afaceri depuse de femeile antreprenor.

Pot beneficia de ajutor financiar nerambursabil microintreprinderile, persoanele fizice autorizate (PFA) care desfășoară activități economice în mod independent sau intreprinderile individuale conduse de femei, cu o vechime de maximum trei ani de la inscrierea în Registrul Comerțului.

Mai multe informații referitoare la Programul Femeia Manager, precum și lista documentelor necesare pentru a obține finanțarea puteți afla pe AICI.

Cookies