1 Mai 2014: Coadă mare de mașini la Vama Giurgiu, la trecerea spre Bulgaria

de:
01 mai 2014
2 Afișari
1 Mai 2014: Coadă mare de mașini la Vama Giurgiu, la trecerea spre Bulgaria

1 Mai 2014: Sute de mașini așteptau joi, 1 Mai, la Vama Giurgiu, pentru a trece în Bulgaria, unde mulți români au decis să petreacă, pe litoral, mini-vacanța de 1 Mai.

 La coadă se aflau atât mașini mici, cât și autocare, anunță Realitatea tv. Condițiile de drum erau îngreunate și de faptul că ceața era destul de densă, în zona Giurgiu.  

1 Mai 2014: Trafic în condiții de ceață pe Autostrada Soarelui, A2, drumul spre mare – Joi dimineață, Poliția Rutieră anunță condiții de ceață pe Autostrada A2. 

CITEȘTE ȘI OFERTE MINIVACANȚA 1 MAI 2014: Cât costă SEJURURILE DE 1 MAI în străinătate 

Trafic în condiții de ceață pe Autostrada Soarelui, A2, drumul spre mare – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că joi dimineață, la ora 06:15, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Întrucât, pe alocuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri, polițiștii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.
Fenomenul este întâlnit şi în judeţele Călăraşi, Galaţi, Ialomiţa şi Constanţa. 

1 Mai 2014. Autostrada Soarelui A2 și DN1-trafic aglomerat. Radare pe drumul spre mare și munte. VEZI UNDE

Cookies