1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Târg de carte organizat de ARCUB. Intrarea este liberă

de:
28 mai 2015
1 afișări
1 IUNIE, ZIUA COPILULUI: Târg de carte organizat de ARCUB. Intrarea este liberă

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI.  Programul evenimentului desfășurat în foaierul ARCUB din strada Batiște nr. 14 este următorul: luni, 1 iunie, între orele 11:00-19:00 și marți și miercuri, 2 și 3 iunie, între orele 16:00-20:00.

Târgul de carte Noi, cei mici este adresat exclusiv copiilor, reunind edituri și librării cunoscute, care au portofoliu titluri pentru cei mici. Printre acestea se numără: Humanitas, Rao, Litera, Corint, Aramis, Paralela45, Coresi. În cadrul acestui eveniment, pe lângă oferta de carte special creată pentru micuți, prichindeii iubitori de literatură se vor bucura de o serie de activități distractive și creative prin care le va fi stimulată imaginația. De asemenea, aceștia vor putea să participe la tombole, ateliere de creație, lansări de carte și audio-book-uri și să asculte povești captivante în cadrul spectacolelor lectură.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI.  Prin proiectul târgului de carte Noi, cei mici, ARCUB împreună cu AKKA Show își propun să contribuie la educarea timpurie în favoarea lecturii și a dezvoltării personale a copiilor, la readucerea cititului în rândul activităților de interes pentru cei mici, la încurajarea lecturii și a activităților creative care să îi stimuleze intelectual pe micuți, precum și la promovarea lecturii ca modalitate de a dezvolta relațiile dintre părinți și copii.

1 IUNIE, ZIUA COPILULUI.  Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani. Accesul la eveniment este gratuit. 

Cookies