BAZAR

CADOURI DE 1 IUNIE PENTRU COPII. Cum poţi să-i surprinzi pe cei mici de Ziua Copilului

CADOURI 1 IUNIE. Ideile de CADOURI DE 1 IUNIE PENTRU COPII pe care vi le prezentăm mai jos sunt ieftine şi inedite şi vor stârni interesul celor mici.

1 IUNIE 2015. 1. Decorararea camerei copilului – Dacă veţi miza pe acest CADOU DE 1 IUNIE vă puteţi transforma, peste noapte, într-un supererou pentru micuţul dumneavoastră. Una dintre cele mai ieftine variante de decorare o reprezintă vopsirea pereţilor camerei în culoarea sau cu culorile preferate ale micuţului. Pentru ca surpriza să fie şi mai mare puteţi să folosiţi stickere decorative cu personajele favorite din desenele animate. Detalii găsiţi aiciaici şi aici. Dacă aveţi talent la desen sau un proiector, dar şi ceva timp liber, puteţi să desenaţi chiar dumneavoastră eroii din desenele animate.

2. Vizită la Grădina Zoologică – Preţul unei astfel de experienţe este foarte mic, 13 lei de adult şi 6,5 lei de copil, comparativ cu experienţa de care pot avea parte cei mici atunci când vor face cunoştinţă cu necuvântătoarele.

CADOURI 1 IUNIE. 3. Leagăn pentru copil – Dacă staţi la casă, puteţi să vă surprindeţi micuţul cu un leagăn, fie unul făcut în regie proprie, fie unul dintr-un magazin de bricolaj.

4. Plimbare cu vaporaşul, barca sau cu hidrobicicleta – În Parcul Herăstrău aveţi la dispoziţie mai multe variante de plimbare pe apă astfel încât să îi surprindeţi plăcut pe cei mici, iar costurile sunt cu mult sub pragul de 100 de lei. 

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. CADOURI 1 IUNIE. 1 IUNIE 2015. CADOURI DE 1 IUNIE PENTRU COPII 5. Balansoar – Dacă aveţi copii de vârste mici le puteţi achiziţiona un balansoar din plastic, fie simplu, dublu sau chiar triplu. Atât pe site-urile de anunţuri, cât şi în magazinele de bricolaj găsiţi mai multe modele mai ieftine de 100 de lei.

6. O cursă cu autobuzele turistice – O altă modalitate prin care puteţi petrece în familie ZIUA COPILULUI o reprezintă călătoria cu autobuzele turistice de pe linia Bucharest City Tour. Optând pentru această experienţă le oferiţi copiilor şansa să afle mai multe detalii despre istoria şi clădirile din Bucureşti, dar şi să vadă oraşul de la înălţime. Preţul unui card de călătorie cu Bucharest City Tour este de 25 de lei de adult şi 10 lei pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de transport gratuit. Cardul este valabil 24 de ore de la validare, astfel că puteţi face chiar mai multe plimbări prin Bucureşti cu autobuzele turistice.

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. 7. Tobogan – Acesta poate constitui un cadou în special pentru copiii mici. Toboganul poate fi pus în curte, dacă staţi la casă, sau într-o cameră mai mare, astfel încât copilul să nu se lovească atunci când se joacă.

Vezi şi: Evenimentele cu INTRARE LIBERĂ care au loc în MINIVACANȚA DE RUSALII în București (30 mai- 1 iunie)

8. Vizită la muzeu – Fie că optaţi pentru Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Muzeul Ţăranului Român sau orice alt muzeu deschis în Bucureşti, printr-o astfel de experienţă le oferiţi micuţilor şansa să îşi îmbunătăţească bagajul de cunoştinţe. În timp ce intrarea la Muzeul Antipa este gratuită pentru copii, la Muzeul Satului cei mici pot practica jocurile copilăriei, precum Șotronul, Țară, țară vrem ostași, Rațele și vânătorii, Elasticul, Coarda sau Alunelul, dar și ateliere de creație, concursuri și o tombolă.

1 IUNIE 2015. 9. Piscină gonflabilă – Acest cadou este ideal pentru copiii care adoră să se bălăcească în zilele toride de vară. Mai multe variante, la preţuri sub 100 de lei, găsiţi în numeroase magazine, inclusiv în magazinele de bricolaj de pe piaţa locală.

10. Plimbare cu bicicleta prin parc – Pentru că vremea de 1 Iunie se anunţă foarte frumoasă, puteţi profita de timpul liber şi să organizaţi o cursă cu bicicletele prin parc, în familie. Dacă nu aveţi biciclete, puteţi închiria de la centrele disponibile în toate parcurile mari din Bucureşti.

CADOURI 1 IUNIE. 11. Căsuţă pentru copii – Dacă micuţii au vârste cuprinse între 0 şi 6 ani, puteţi amplasa în camera lor sau în curtea casei o căsuţă pentru copii. În magazinele de bricolaj găsiţi mai multe modele care să-i atragă pe cei mici.

12. Bilete la film – Dacă vreţi să le oferiţi copiilor o experienţă memorabilă de 1 IUNIE, puteţi să achiziţionaţi bilete la film, fie la 3D, fie la 4DX. La 4DX, spectatorii au ocazia să descopere şi să testeze cum apa, vântul, lumina, mişcarea şi mirosul le vor crea impresia că fac parte din filmul vizionat. Biletele costă între 36 şi 45 de lei de persoană.

CADOURI DE 1 IUNIE PENTRU COPII. 13. Ateliere creative – Lanţul de magazine Hornbach organizează, de ZIUA COPILULUI, ateliere creative la care cei mici pot participa gratuit. Înscrierile se fac până pe 31 mai. Mai multe detalii aici.

14. Vizită la Casa Poporului – Palatul Parlamentului, una dintre cele mai impozante clădiri din lume, îşi deschide gratuit porţile pentru copii, de 1 IUNIE. Puteţi profita de această ocazie pentru a face o vizită cu cei mici în Casa Poporului.

1 IUNIE ZIUA COPILULUI. CADOURI 1 IUNIE. 1 IUNIE 2015. CADOURI DE 1 IUNIE PENTRU COPII. 15. Jocuri şi spectacole în malluri – Dacă vreţi să profitaţi de timpul liber mergând la mall, centrele comerciale din Bucureşti organizează diferite activităţi atractive pentru cei mici, de ZIUA COPILULUI. Mai multe detalii găsiţi aici şi aici, dar şi pe site-urile celorlalte malluri din Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button