1 Decembrie cu fasole gratis și petrecere, în București. Ziua Națională a României este sărbătorită și în Piața Cremenița

30 nov. 2022
2403 Afișari
1 Decembrie cu fasole gratis și petrecere, în București. Ziua Națională a României este sărbătorită și în Piața Cremenița
1 Decembrie cu fasole gratis și petrecere, în București. Ziua Națională a României este sărbătorită și în Piața Cremenița. Imagine simbol: Ovidiu Micsik / Inquam Photos

Bucureștenii sunt invitați joi, 1 Decembrie, în Piața Cremenița din Sectorul 2, să petreacă românește cu fasole gratis și muzică bună.

1 Decembrie cu fasole gratis și petrecere, în București

Locuitorii Sectorului 2 al Capitalei și nu numai sunt invitați să petreacă românește de 1 Decembrie, începând cu ora 13:00, la Târgul din Piața Cremenița.

Organizatorii evenimentului au pregătit pentru vizitatori câte o porție de fasole gratis. În intervalul orar 13:00 – 15:00 este programată o masă tradițională cu fasole, ciolan, cârnați. Vinul fiert nu o să lipsească din meniu.

Mâncarea tradițională vine alături de muzica populară bună. Interpreta Rodica Crețu va cânta la acest târg din București.

Ziua Națională a României este sărbătorită și în Piața Cremenița

Pentru această zi de sărbătoare, comercianții au pregătit delicatese pentru vizitatori: sarmale, tochitură, pastramă de oaie la grătar, scăriță de porc, cârnații de casă, dar și ciorbe moldovenești.

„Vă așteptăm să învățați să gătiți ciorbe moldovenești chiar la fața locului”, transmit organizatorii.

La Târgul din Piața Cremenița există și meniuri de post.

Totodată, bucureștenii vor găsit aici și dulciuri artizanale, nuga cu migdale, salam de biscuiți, halviță și turtă dulce, dar și ciocolată de casă.

Comercianții au adus la eveniment și brânzeturi tradiționale (telemea veche de oaie, urdă, caș și burduf), dar și șunculiță, cârnați tradiționali și pastramă numai bună de luat acasă.

Târgul din Piața Cremenița (București, Sectorul 2) este deschis în această minivacanță de 1 Decembrie (perioada 30 noiembrie- 4 decembrie 2022).

Cookies