BAZAR

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: Cum poţi să îţi surprinzi colegii şi prietenii cu FARSE DE 1 APRILIE

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE, FARSE: Cei care vor alte idei de glume simpatice de 1 APRILIE, pot găsi pe Mindblower.ro mai multe obiecte, cu ajutorul cărora vor râde copios alături de prieteni sau colegi. Cu aceste idei de glume de 1 APRILIE îi puteţi determina pe prieteni sau pe colegi să treacă de la o stare de spirit la alta, atunci când vă vor vedea cu una dintre achizițile noi.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: „Viața e prea frumoasă ca să fie plictisitoare, iar produsele de pe Mindblower.ro au capacitatea de a aminti acest adevăr. De 1 APRILIE este păcat să nu te distrezi. Dacă nu râzi tu primul pe seama altora, vor râde ei pe seama ta”, spune Angela Stan, specialist în cadouri Mindblower.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Dacă vreţi să le faceţi prietenilor o FARSĂ DE 1 APRILIE, puteţi opta pentru un gadget, disponibil la preţul de 79 lei pe smuff.ro, care îi va lăsa pe toţi musafirii cu gura căscată exact în momentele intime. Gadget-ul care transformă banala hârtie igienică în hârtie vorbăreaţă înregistrează mesaje de 6 secunde şi apoi redă aleatoriu până la 7 mesaje personalizate, în limba română. Printr-un senzor, gadget-ul, „simte” mişcarea şi, automat, „vorbeşte”. Mesajele sunt redate de fiecare data cand se trage hartia, însă se pot opri şi porni oricând, prin butonul de pornire/oprire. „Înregistrează orice mesaj scurt şi, când cineva trage de hârtia igienică (obişnuită), vocea spune „Hei! Sper că nu ai urinat şi pe capac!” sau „Nu uita să închizi capacul!” sau „Eşti la toaletă, nu în bibliotecă” sau „Nu uita spălatul pe mâini”… orice iţi vine în minte”, se precizează în descrierea produsului disponibil pe smuff.ro.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Miriapodul teleghidat are mişcări naturale şi multiple direcţii de deplasare. Cu acest miriapod, disponibil la preţul de 165 de lei pe mindblower.ro, puteţi să îi speriaţi pe prieteni sau pe colegi, care iniţial vor fi tentaţi să creadă că un miriapod real mişună printre picioarele lor.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Când un coleg îţi cere un pix, dă-i o seringă sau o brăţară! Pixurile în formă de seringă sau în formă de brăţară, sunt disponibile la preţul de 3 lei bucata, la The Gift. Detalii despre aceste pixuri găsiţi aici şi aici.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Cu tricoul-gadget cu ochi mişcători îi vei speria rapid pe cei din jur. Disponibil în patru variante cu imprimeuri de groază, tricoul-gadget cu ochi mişcători costă 150 lei la mindblower.ro. Pentru a-i speria pe cei din jur ai nevoie de un smartphone cu aplicaţia care va da „viaţă” tricoului, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Dacă un coleg sau un prieten îţi cere o gumă, îi poţi întinde pachetul de gume pentru farse, disponibil la The Gift la preţul de 9 lei. „Arata ca un pachet de gume real, dar pofticiosul care va incerca sa ia o guma din acest pachet va avea surpriza sa simta un soc rapid si neasteptat. Farsa dumneavoastra este garantata cu acest pachet de gume cu soc. Socul nu este foarte puternic, neavand consecinte nefaste asupra celui care cade in plasa. Totusi, nu recomandam folosirea acestui produs de catre persoane sub 14 ani, peste 50 de ani sau persoane cu probleme medicale. Interzis persoanelor care utilizeaza stimulator cardiac (pacemaker)! Prin utilizarea acestui produs va asumati in totalitate consecintele. Acest pachet de gume de mestecat este destinat doar realizarii farselor, nu contine gume”, se precizează în descrierea produsului comercializat de magazinul online thegift.ro.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna un zâmbet strălucitor, cu dispozitivul LED disponibil la preţul de 30 lei pe mindblower.ro, poţi lumina încăperile cu zâmbetul tău. Acest accesoriu haios este potrivit atât pentru petrecerile cu costume, cât si pentru cei care vor să îşi surprindă colegii sau prietenii de 1 APRILIE.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: Ouăle din cauciuc, pentru farse, disponibile la The Gift, cu 4 lei bucata, în două variante de culori, imită foarte bine ouăle reale. Ouăle sunt realizate din cauciuc săltăreţ şi i-ar putea speria pe cei din jur, mai ales cand vreţi sa faceti o gluma si sa le scapati din mână.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE FARSE: De 1 APRILIE se poartă dinţii cât mai diferiţi. Şi, dacă natura v-a înzestrat cu o dantură de invidiat, de 1 APRILIE puteţi să vă amuzaţi prietenii şi colegii purtând un accesoriu dentar neobişnuit. Cele nouă seturi de dinţi, disponibile la preţul de 50 lei pe mindblower.ro, vor atrage toate privirile din jur şi veţi putea face fotografii amuzante cu prietenii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button