ESENTIAL

Peste 1.000 de noi locuri de parcare, pe lângă cele construite de Primăria Generală. VEZI ADRESELE

La fiecare din cele nouă adrese vor fi construite parcări cu o capacitate de câte 117 locuri/ locaţie. Investiţia este asigurată dintr-un credit de 100 de milioane de lei pe care Primăria Sectorului 4 intenţionează să îl contracteze de la bancă, în perioada următoare, atât pentru amenajarea locurilor de parcare cât şi pentru alte obiective de investiţii. 

Parcările publice supraetajate, dispuse pe un regim de înălţime P+2, vor avea un număr total de 1.053 de locuri şi vor fi amplasate în următoarele locaţii: 

– Aleea Niculiţel nr.4

– Str. Uioara 

– Str. Reşiţa nr.16

– Str. Alunişului 

– Şos. Berceni nr.39

– Aleea Tomeşti nr.9

– Str. Moldoviţa nr.16

– Str. Aliorului

– Bdul. Tineretului. 

După cum susţin reprezentanţii administraţiei locale, lucrările la noile parcări supraetajate ar putea fi finalizate peste aproximativ un an, locurile urmând să fie închiriate şoferilor din Sectorul 4. „Până în prezent a fost aprobat împrumutul  în Consiliul Local şi urmează să obţinem finanţarea de la bancă. Apoi trebuie întocmită documentaţia de atribuire pentru ca, ulterior, să aibă loc licitaţia”, a declarat pentru B365.ro directorul de Investiţii din cadrul Primăriei Sectorului 4, Adrian Cormoş. 

Proiectul privind aprobarea împrumutului de 100 de milioane de lei urmează să fie rambursat în termen de 15 ani de către administraţia locală. Investiţia în fiecare din parcajele supraetajate se ridică la aproximativ opt milioane de lei. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button