BAZAR

1.000 de invitaţi la nunta fiului lui Piedone. Andra și Măruță, nași. Azi, Vlad s-a cununat. VIDEO

Citește Nunta fiului lui Piedone, în imagini: Andra și Măruță-nași, Daciana și Ponta între invitați FOTO 

Primul care a ajuns la Starea Civilă a fost chiar socrul mare, primarul Piedone. Din cauza emoţiilor, edilul spune că n-a dormit mai deloc noaptea trecută, iar la 04.20 a fost în picioare. 

„Mă întreb, ce o să spun? Ce scrie la lege că statul ocroteşte familia sau că tata ocroteşte familia. I-am zis lui Vlăduţ că chiar dacă el este şeful, să nu de aaceastă senzaţie în casă”, a mărturisit Piedone pentru B365.ro care a adăugat că toleranţa şi înţelegerea sunt calităţile care au făcut ca el şi soţia sa, Iulia, să împlinească 26 de ani de căsnicie de când au păşit în aceeaşi locaţie pentru a-şi oficializa relaţia.

Acum, familia declară că se aşteaptă cât mai curând să aibă nepoţi. „Vlad îşi doreşte foarte mult un copil. De-aia au făcut şi pasul atât de repede”, a mărturisit printre lacrimi soacra mare adăugând că „este un sentiment minunat şi sunt convinsă că trebuie să fie o zi fericită, dar lacrimile din ochi nu le pot şterge”. 

La rândul lor, tinerii au susţinut hotărâţi şi ei că îşi doresc cât mai repede copii. „Eu, prima dată aş dori să am un băieţel care să aibă grijă de fetiţă. Dar, important e să fie copilul sănătos”, a punctat Loredana, noua doamnă din familia Popescu, în vârstă de 22 de ani. 

În schimb, primarul Sectorului 4 ar dori o nepoţică dacă ar fi după el. „Ce-o fi o fi, armată să nu facă”, a remarcat Piedone care a mai menţionat că abia acum conştientizează faptul că „îmbătrâneşte cu adevărat”. 

După ce au fost verificate toate detaliile, la ora 13.20, aşa cum era programat, cei doi tineri – Loredana şi Vlad – au păşit în sală şi au spus câte un „Da” răspicat în faţa ofiţerului de stare civilă care, în acest caz, a fost chiar primarul Sectorului 4, adică socrul mare. Astfel, după doi ani de relaţie, cei doi au devenit oficial soţ şi soţie. 

La eveniment a fost prezent şi primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, care a ţinut să îi felicite personal pe tinerii căsătoriţi. 

Cununia religioasă a tinerilor proaspăt căsătoriţi civil urmează să aibă loc pe data de 5 octombrie 2013, petrecerea de nuntă fiind programată să aibă loc la Palatul Ştirbey. La eveniment sunt aşteptaţi aproape 1.000 de invitaţi, după cum a calculat Vlad, tânărul însurăţel. 

„Numai din Ardeal (n.r. – din partea soţiei) vin vreo 350 de persoane şi din Moldova de la tata cam 300, plus cam tot atât din Bucureşti, deci se adună în jur de 1.000 de persoane”, a detaliat Vlad. 

Deocamdată tinerii nu au un plan concret privind luna de miere, însă spun că vor organiza „ceva de neuitat”. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button