1.000.000 de euro pentru curăţenia parcurilor din Sectorul 1

de:
09 mai 2011
0 afișări
1.000.000 de euro pentru curăţenia parcurilor din Sectorul 1

În atribuţiile firmei care va câştiga licitaţia vor intra cositul mecanic al ierbii şi colectarea resturilor vegetale, strângerea frunzelor cu grebla, debarasarea coşurilor de gunoi, măturarea aleilor, tunderea gardului viu, udarea spaţiilor verzi cu cisterna, vopsirea gardurilor metalice, plantarea şi udarea arborilor şi arbuştilor, semănarea de gazon şi igienizarea locurilor special amenajate pentru câini, se menţionează în caietul de sarcini întocmit de Administraţia Domeniului Public (ADP) pentru curăţenia parcurilor din Sectorul 1.

Conform sursei citate, contractul de salubrizare se va derula până la data de 31 decembrie 2012, valoarea estimată a lucrărilor de curăţenie fiind de aproximativ 3,24 milioane lei fără TVA (4,02 milioane lei cu TVA), adică în jur de un milion de euro.

Pentru a putea fi declaraţi eligibili pentru licitaţie, firmele trebuie să fie dotate obligatoriu cu cel puţin cinci autoutilitare de 3,5 tone şi peste zece maşini de tuns iarba. „Ofertantul trebuie să facă dovada că echipamentele solicitate se află în dotarea sa şi la dispoziţia acestuia până pe 31 decembrie 2012”, a impus ADP.

În plus, societatea de salubrizare trebuie să aibă pe statul de plată cel puţin un inginer horticol şi 20 de muncitori. Ofertanţii care, în ultimii trei ani, nu au mai avut un contract similar în valoare de 3,2 milioane lei fără TVA, vor fi descalificaţi, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Cookies